Obnoviť stránku

FOREO UFO Mask Make My Day

4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 10,99 €/ks
Pri kúpe 2 ks 10,58 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 10,18 €/ks

FOREO UFO Mask Make My Day

HYDRATAČNÁ TVÁROVÁ KÚRA
PROTI ZNEČISTENIU

Táto luxusná tvárová maska z červených rias a kyseliny hyalurónovej je presne tým, čo vaša pleť na začiatku dňa potrebuje. Až doteraz používanie masky ráno nebolo možné. Ale táto 90-sekundová UFO tvárová kúra spôsobuje, že pleť vyzerá dobre hydratovaná, chránená a je dokonale pripravená na náročný deň.

RAŇAJKY DO POSTELE PRE VAŠU POKOŽKU

Premeňte 20-minútové ošetrenie tváre na 90-sekundový pôžitok! Každá receptúra luxusnej masky sa kombinuje s jedinečným programom UFO, ktorý je navrhnutý tak, aby zabezpečil žiariacu pokožku od rána do noci. Make My Day UFO aktivovaná maska obsahuje hyalurónovú kyselinu a červené riasy pre hlbokú hydratáciu v kombinácii s ochranou proti znečisteniu pre žiarivú pokožku.

90-SEKUNDOVÉ OŠETRENIE

Ošetrenie tvárovou maskou UFO Make My Day začína 30 sekundami termoterapie a červeného LED svetla, aby sa pokožka pripravila a póry sa otvorili. Po ďalších 30 sekundách je zaistená pulzácia T-Sonic pre zlepšenie absorpcie esencie masky. Posledných 30 sekúnd sa prepne na ošetrenie zeleným LED svetlom a pulzy s nižšou frekvenciou zaistia zjednotenie tónu pleti a pridanie žiarivosti.

KÓREJSKÁ MASKA BUDÚCNOSTI

Extrémne mäkké mikrovlákno masky Make My Day zaisťuje dokonalú pokožku od svitania do zotmenia a kombinuje sa s jedinečným aplikáciou riadeným programom ošetrenia UFO navrhnutým tak, aby vašu pokožku prebudil a udržiaval ju zdravú a žiarivú po celý deň.

INŠPIROVANÁ KÓREJSKOU STAROSTLIVOSŤOU O PLEŤ

Keď ide o najlepšiu starostlivosť o pleť, svet vzhliada ku Kórei – k rodisku listovej masky a epicentru K-Beauty. Preto sme požiadali o pomoc najlepších kórejských expertov v odbore starostlivosti o pleť, a spoločne s nimi sme vyvinuli aktivované masky UFO. Maska Make My Day, ktorá je vyrobená z plyšového, ultrajemného mikrovlákna, bez problému kĺže po pleti a odovzdáva jej tie najlepšie ingrediencie, ktoré potrebuje.

KĽÚČOVÉ INGREDIENCIE


Kyselina hyalurónová okamžite dodáva pokožke vlhkosť a poskytuje ideálne množstvo hydratácie.
 
Červené riasy bohaté na antioxidanty kožu chránia pred škodlivými voľnými radikálmi a sú bariérou proti znečisteniu.

KÚRA MAKE MY DAY

1. PRÍPRAVA

1. PRÍPRAVA
30 sec

Termoterapia a revitalizujúce červené svetlo LED pokožku vyhladzuje a pripravuje ju na vstrebanie všetkých benefitov esencie masky.

2. HYDRATÁCIA

2. HYDRATÁCIA
30 s

 

Po 30 sekundách sa k teplu pridajú pulzácie T-Sonic, aby sa uľahčilo vstrebávanie hydratačného séra.

3. OCHRANA

3. OCHRANA
30 sec

Pulzácie T-Sonic s nízkym kmitočtom sa kombinujú so zeleným svetlom LED na vyrovnanie tónu pleti pre okamžité zvýšenie jasu.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Hmotnosť

Hmotnosť 6 g (0,01 kg)

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci
Vlastnosti Bez parabénov, Vegan, Bez palmového oleja, Bez silikónov, Bez sulfátov

Doba pôsobenia

Doba pôsobenia 1,5 min
Kód:  FOUFO004
Produktové číslo:  F3814

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11