Obnoviť stránku

FOREO Micro-Foam Cleanser, 20 ml

3,9 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 11,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 11,50 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 11,04 €/ks

FOREO Micro-Foam Cleanser, 20 ml

K zdokonaleniu čistenia pleti tváre vyskúšajte čistiaci krém Foreo Micro-Foam Cleanser. Saténovo ľahký krém sa vďaka pulzácii prístroja Luna R-Sonic alebo jemnou masážou prstami zmení na mikropenu, ktorá vyčistí póry pleti do hĺbky a odstráni nadmernú mastnotu. Zanechá pleť jemnú, šetrne ošetrenú, so zdravým vzhľadom. Vďaka zloženiu s aminokyselinami a vitamínom E bude pleť zdravo hydratovaná, ochránená, a to aj po opláchnutí. Čistiaci krém je dermatologicky testovaný, neobsahuje sulfáty, silikóny ani parfumy a je určený pre všetky druhy pleti. Šetrné zloženie umožňuje použitie dvakrát denne.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho krému Foreo Micro-Foam Cleanser

  • Čistiaci krém Foreo Micro-Foam Cleanser
  • Masírovaním sa zmení na čistiacu mikropenu
  • Obsahuje aminokyseliny a vitamín E
  • Hĺbkovo a napriek tomu jemne čistí póry
  • Bez sulfátov, silikónov a parfumov
  • Dermatologicky testované
  • Čistiaci krém je ideálny pre všetky druhy pleti

Použitie:
Naneste malé množstvo krému na vlhkú pleť a vlhkým prístrojom Luna alebo končekmi prstov vmasírujte do pokožky do vytvorenia peny. Tvár opláchnite vodou a osušte uterákom jemným poklepávaním.
Zloženie:

Aqua, Glycerin, Sodium Cocoyl Glycinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-150 Distearate, Olive Oil PEG-7 Esters, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Hydroxyacetophenone, Polyquaternium-7, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Portulaca Oleracea Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Hexylene Glycol, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Sodium Benzoate, Propanediol, Pullulan

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Objem

Objem 20 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Typ produktu

Typ mydla Tekuté

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  FORMF342
Produktové číslo:  F9342

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08