Obnoviť stránku

FILLERINA nočný krém proti starnutiu pleti stupeň 1 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FILLERINA nočný krém proti starnutiu pleti stupeň 1 50 ml

Postarajte sa o redukciu svojich vrások, kým spíte. Nočný krém FILLERINA proti starnutiu pleti je určený pre všetky typy zrelej pleti. S krémom dosiahnete regenerácie a liftingu bez salónu a injekcií. Pravidelnou aplikáciou získate pokožku vyhladenú a bez vrások, ktorej dodáte hydratáciu, výživu a rozjasníte ju. FILLERINA stupeň 1 dokáže so svojím obsahom kyseliny hyalurónovej obnoviť pleť s jemnými vráskami, jemnými mimickými vráskami, mikroreliéfom a ľahko ochabnutou kožou. Šesť molekúl kyseliny hyalurónovej rôznych veľkostí a hmotností molekúl pôsobí na povrchu kože aj v hlbších vrstvách.

Kľúčové vlastnosti pleťového nočného krému FILLERINA proti starnutiu pleti – stupeň 1

  • Pleťový nočný krém FILLERINA stupeň 1 sa postará o vašu pleť počas spánku
  • S krémom získate regeneráciu a lifting pleti bez salónu a injekcií
  • Nočný krém FILLERINA proti starnutiu pleti je určený pre všetky typy pleti vrátane pleti zrelej
  • Stupeň starostlivosti 1 je určený na jemné vrásky, jemné mimické vrásky, na pleť so zreteľným mikroreliéfom a ľahko ochabnutou kožou
  • Účinnou zložkou prípravku je kyselina hyalurónová
  • 6 molekúl kyseliny hyalurónovej rôznych hmotností a veľkostí pôsobí na povrchu kože aj v hlbších vrstvách epitelu

Aplikácia:
Nanášajte na vyčistenú pleť vždy večer.

Zloženie:
Aqua, Dimethicone, Diisopropyl Dimer Dilinoleate, Hydrogenated Polydecene, Isostearyl Isostearate, Triticum Vulgare Germ Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Betaine, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Lauroyl Glutamate, Stearic Acid, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Triethanolamine, Glyceryl Oleate, Cyathea Cumingii Leaf Extract, Butylene Glycol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hexyl Cinnamal, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Hexylene Glycol, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Levulinic Acid, Acetyl Hexapeptide-30, Palmitoyl Tripeptide-38, Ascorbyl Palmitate, Acetyl Hexapeptide-37, Glyceryl Caprylate, Citronellol, Arginine, Coumarin, Disodium EDTA, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Retinyl Palmitate, Cinnamic Acid, Limonene, BHT, Potassium Sorbate, Pentylene Glycol, BHA, Linalool, Potassium Chloride, Citral, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Sodium Levulinate, Citric Acid.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Zrelá, Všetky typy

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Špecifikácia

Typ pleti Zrelá, Všetky typy

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Regeneračný, Lifting a spevnenie

Vek

Vek 35+

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Typ

Typ produktu Krém

Balenie

Objem 50 ml

Druh

Druh kozmetiky Pleťová
Kód:  ESPFILK594
Produktové číslo:  8051417615594

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03