Obnoviť stránku

FILLERINA denný krém proti starnutiu pleti stupeň 1 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FILLERINA denný krém proti starnutiu pleti stupeň 1 50 ml

Americká značka FILLERINA predstavuje jedinečného pomocníka v boji proti vráskam a starnutiu pleti. Krém FILLERINA obsahuje účinnú kyselinu hyaluronovú, ktorá zadržiava vodu v pleti, čím vypína a redukuje jemné vrásky a predchádza vzniku vrások nových. Stupeň starostlivosti 1 je určený pre jemné vrásky, jemné mimické vrásky, zreteľný mikroreliéf a javí prvé známky ochabovania kože. Užite si dokonale vyhladenú pokožku, ktorá bude hydratovaná a bez vrások s denným krémom FILLERINA. Vďaka unikátnemu spojeniu 6 molekúl kyseliny hyalurónovej rôznych hmotností a veľkostí dokáže prípravok vyhladiť aj vrásky v hlbších vrstvách kože.

Kľúčové vlastnosti pleťového denného krému FILLERINA proti starnutiu pleti – stupeň 1

  • Denný krém FILLERINA stupeň 1 bojuje proti prvým známkam starnutia pokožky spôsobených vekom
  • Stupeň starostlivosti 1 je určený pre jemné vrásky, jemné mimické vrásky, zreteľný mikroreliéf a javí prvé známky ochabovania kože
  • Vďaka unikátnemu spojeniu 6 molekúl kyseliny hyalurónovej rôznych hmotností a veľkostí pôsobí krém na povrchu aj v hlbších vrstvách kože
  • Užite si dokonale vyhladenú pokožku, ktorá bude hydratovaná a bez vrások s denným krémom FILLERINA
  • Krém je určený pre mužov aj ženy

Aplikácia:
Nanášajte na vyčistenú pleť ráno. Odporúčané aplikovať pod make-up.

Zloženie:
Aqua, Cetearyl Isononanoate, Propylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Cocoate, Ceteareth-20, Isodecyl Oleate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Cetyl Alcohol, Aluminium Starch Octenyl Succinate, Ethylhexylglycerin, Xylitol, Phenoxyethanol, Parfum, Cocos Nucifera Oil, Caprylyl Glycol, Glycerin, Decyl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Limonene, Glyceryl Oleate, Silica, Linalool, Cyathea Cumingii Leaf Extract, Butylene Glycol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hexyl Cinnamal, BHT, Hexylene Glycol, BHA, Xanthan Gum, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Citronellol, Hyaluronic Acid, Acetyl Hexapeptide-30, Palmitoyl Tripeptide-38, Acetyl Hexapeptide-37, Sodium Levulinate, Levulinic Acid, Coumarin, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Citral, Cinnamic Acid, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Caprylate, Potassium Sorbate, Pentylene Glycol, Arginine, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Citric Acid.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Zrelá, Všetky typy

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Špecifikácia

Typ pleti Zrelá, Všetky typy

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Regeneračný, Lifting a spevnenie

Vek

Vek 35+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém

Balenie

Objem 50 ml

Druh

Druh kozmetiky Pleťová
Kód:  ESPFILK563
Produktové číslo:  8051417615563

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01