Obnoviť stránku

FIKKERTS Darčeková súprava Kitchen Garden

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FIKKERTS Darčeková súprava Kitchen Garden

Priali by ste si mať všetky dôležité kozmetické pomôcky v jednom praktickom balení? Súprava FIKKERTS Kitchen Garden obsahuje všetko, čo potrebujete. V unikátnom ručne vyrobenom koši z porastu morskej trávy nájdete penu do kúpeľa s romantickou vôňou levandule a ďateliny, hydratačné mlieko na ruky obsahujúce mandle a pomarančový kvet a hydratačné mydlo s vôňou ruže. Tieto prípravky sú doplnené vonným vrecúškom do skrine s omamnou vôňou levandule a iných byliniek, drevenou kefkou s pemzou a bavlneným flanelovým uteráčikom. Kozmetika je vyrobená z čistých prírodných surovín a poskytne vám dokonalú starostlivosť za všetkých okolností. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy FIKKERTS Kitchen Garden

  • Balenie v ručne vyrobenom koši
  • Obsahuje kozmetické prípravky, vonné vrecúško, kefu a uterák
  • Všetky produkty príjemne voňajú
  • Obsahuje kvalitné prírodné suroviny
  • FIKKERTS Kitchen Garden môže slúžiť ako originálny darček

Zloženie:
Mlieko na ruky – Aqua (Water), Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Prunus dulcis (Sweet Almond Oil), Phenoxyethanol, Allantoin, Cocos nucifera (Coconut oil), Oenothera biennis (Evening Primrose Oil), Oenothera biennis (Evening Primrose Oil).

Mydlo – Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Parfum, Avena sativa (Oatmeal), Glycerin, Juglans regia (Walnut shell), Sodium Chloride, Citric Acid, Tetra sodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, CI77891 (Titanium Dioxide).

Kód:  KSDS1030
Produktové číslo:  820859011602

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18