Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Festina 6842/3

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Festina 6842/3

Festina Sport 6842/3 sú elegantné, presné a detailne prepracované pánske hodinky svetovej značky Festina. Hodinky majú oceľové puzdro i náramok, čierny ciferník je opatrený dvoma nápadnými subciferníkmi a je doslova nabitý funkciami, medzi ktorými nechýbajú ani stopky či tachymeter k odpočtu rýchlosti. Stanú sa tak jedinečným doplnkom každého muža nielen pri športových aktivitách, ale pri bežnom nosení a spoločenských príležitostiach.

Kľúčové vlastnosti

  • Celokovové pánske hodinky
  • Odolné minerálne sklíčko
  • Elektronický strojček Quartz na batériu
  • Dátumovka a deň v týždni
  • Oceľové puzdro i náramok
  • Vodoodolnosť 10 ATM umožňuje potápanie bez prístrojov

Kvalita a funkcie

Hodinky sú vybavené elektronickým strojčekom Quartz napájaným batériou. Ciferník je ukrytý pod minerálnym sklom, ktoré je vďaka prímesi kremíka tvrdší a odolnejší. Hodinky okrem času zobrazujú tiež dátum a disponujú stopkami s presnosťou 1/100 sekundy a tachymetrom. Ten pomocou prstenca s číslami slúžia na meranie rýchlosti. Nechýba 24-hodinový ciferník Vodoodolnosť 10 ATM vám umožňuje s hodinkami plávať či sa potápať bez prístrojov.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 30,5 mm

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Materiál remienka Oceľ
Kód:  KHO9162
Produktové číslo:  8430622634710
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06