Obnoviť stránku

Farcom Mea Natura Maska na vlasy Olivová 250 ml

5,88 €

Farcom Mea Natura Maska na vlasy Olivová 250 ml

Chceli by ste používať masku na vlasy, ktorá sa postará o výživu vašich vlasov? Potom by sa vám mohla hodiť maska na vlasy Farcom, ktorá má objem 250 ml. Maska na vlasy poslúži hlavne ženám. Maska na vlasy najlepšie poslúži na suché vlasy. Ide o masku oplachovaciu, vlasy je nutné najskôr umyť a potom nenesieme masku. Ak chcete mať dokonale hydratované vlasy, vybrali ste si absolútne správne.

Zásadné prednosti masky na vlasy Farcom Mea Natura Maska na vlasy Olivová 250 ml

  • Táto maska dodá vašim vlasom zdravie a krásu
  • Používa sa na suché vlasy
  • Na práve umyté vlasy použijete oplachovaciu masku
  • Maska poteší predovšetkým dámy
  • Vďaka nej budú vlasy dokonale hydratované
  • Maska na vlasy Farcom s objemom 250 ml

Zloženie

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glyceryl Stearate, Glycerín, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Inulín, PEG-40 Stearate, Isopropyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Ceteareth-20, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Panthenol, Olej zo sladkých mandlí (Prunus Amygdalus Dulcis), Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Butylene Glycol, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Biosaccharide Gum-1, Arginine HCl, Serín, treonín, Tocopheryl Acetate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Linalool, Benzyl Alcohol.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Hydratácia, Ochrana

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Suché

Typ

Typ produktu Maska

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  FRCm05
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1139

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09