Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

EVOLUTION GROUP Silver night súprava dekorovaná kryštálmi Swarovski 39124.5 (925/1000; 14,6 g)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVOLUTION GROUP Silver night súprava dekorovaná kryštálmi Swarovski 39124.5 (925/1000; 14,6 g)

Swarovski Elements sú originálne a jedinečné šperky, ktoré sú vhodné na každú príležitosť a ktorých využitie je naozaj široké. Vďaka pestrej ponuke všetkých druhov ozdôb si celkom určite vyberie naozaj každý. Šperky Swarovski sú kvalitné a jedinečné. Umožňujú perfektne vyjadriť vašu vlastnú osobnosť.
Kryštály Swarovski obsahujú 32 % oxidu olovnatého. Tento prídavný materiál zabezpečuje zvýšenú tvrdosť, čistotu a žiarivosť. Okrem toho sú kamene ošetrené špeciálnou chemickou úpravou, vďaka čomu je zosilnený ich lesk i mimo umelého prostredia nasvietených vitrín. Šperk Swarovski Elements sa neodrie ani nesčernie.
Strieborné šperky Swarovski Elements Silver Night si vás získajú na prvý pohľad. Elegantný tvar s niekoľkými farebnými kryštálmi a bezpečné zatváranie náušníc zabezpečí, že si ich budete s radosťou nasadzovať každý deň. 

Šperky sú dodávané v priehľadnej škatuľke a nechýba ani darčeková taštička. 


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Prívesok, Darčeková súprava

Osadenie, kamienky

Osadenie Krištále Swarovski

Materiál

Materiál Krištáľ, Striebro
Rýdzosť Striebro 925/1000
Hmotnosť šperku 14,60 g
Povrchová úprava Lesk, Ródiovanie
Kód:  SP4117
Produktové číslo:  8590962393095

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18