Obnoviť stránku

EVOLUTION GROUP Krystal AB súprava dekorovaná kryštálmi Swarovski (925/1000, 5,7 g)

5 2 hodnotení
78,01 €

EVOLUTION GROUP Krystal AB súprava dekorovaná kryštálmi Swarovski (925/1000, 5,7 g)

Kolekcia Crystal AB z kolekcie Swarovski Elements obsahuje prívesok a náušnice v tvare oválnych krúžkov, ktoré sú vysadené krásnymi kryštálmi s efektom AB. Štýlové šperky budú skvelým doplnkom k ženám v každom veku, ktoré sa môžu nosiť každý deň.
Šperky sú vyrobené z kvalitného striebra s jemnosťou 925/1000, ktorá je ródiovo pokrytá, aby vydržala koróziu a vplyvy prostredia. Ródium je cennejším kovom ako zlato a striebro a používa sa ako povrchová vrstva šperkov, ktorá získava vyšší lesk a odolnosť voči vonkajším vplyvom. Okrem toho nie je čierna, žltá, takže klenot vydrží dlho ako nový.
Jednoduchý dizajn s krásnou krištáľovou farbou vyhovuje všetkým druhom odevov a príležitostí. Šperky, ktoré obsahujú kryštály Swarovski Elements, disponujú nádherným leskom, kvalitným spracovaním a štýlovým dizajnom. Vychutnajte si tento módny doplnok, ktorý vám podčiarkne váš jedinečný štýl!


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Typ šperku

Typ šperku Prívesok, Darčeková súprava

Určenie

Určenie Dámske

Osadenie, kamienky

Osadenie Krištále Swarovski

Materiál

Materiál Krištáľ, Striebro
Rýdzosť Striebro 925/1000
Hmotnosť šperku 5,70 g
Povrchová úprava Lesk, Ródiovanie
Kód:  SP4112
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590962391145

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19