Obnoviť stránku

EVELINE COSMETICS Total 8in1 Eyelash Serum 10 ml

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVELINE COSMETICS Total 8in1 Eyelash Serum 10 ml

Koncentrované sérum na riasy EVELINE COSMETICS Total 8 in 1 Eyelash Serum s objemom 10 ml predstavuje inovatívny produkt, ktorý je kombináciou oživujúceho séra, aktivátora rastu rias a podkladovej riasenky. Je vhodné najmä pre oslabené, krehké a vypadávajúce riasy, ktoré sú bez lesku, vyblednuté a pomaly rastú. Sérum účinne riasy regeneruje, zahusťuje a dodáva im výživu. Opticky zdvojnásobuje ich objem a posilňuje po celej dĺžke. Vďaka profesionálne flexibilnej kefky a saténovej konzistencii sa vám bude sérum ľahko aplikovať a vaše oči získajú hlboký a magický pohľad. Prípravok je bez parfumácie, je vhodný aj pre ženy s citlivými očami a nositeľky kontaktných šošoviek. Dermatologicky testované.
Aktívne látky:

  • Komplex Luxury of Youth obohatený o vzácny arganový olejový olej aktívne pôsobí v súčinnosti s kyselinou hyalurónovou, preniká do štruktúry rias a stimuluje ich rast
  • D-Panthenol posilňuje riasy od korienkov ku končekom

Účinky:
Pravidelným používaním séra EVELINE COSMETICS Total 8 in 1 Eyelash získate viditeľne silnejšie a dlhšie riasy, ktoré sú menej náchylné k vypadávaniu.

Použitie:
Prípravok je možné použiť dvoma spôsobmi:

  • Ako podkladovú riasenku - aplikujte na očistené a suché riasy a potom použite farebnú riasenku
  • Ako riasy oživujúce sérum - aplikujte každý deň na očistené a suché riasy pred začatím líčenia

Objem:
10 ml

 
Kód:  PLK379
Produktové číslo:  5901761909982
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18