Obnoviť stránku

EVELINE COSMETICS Spa Nail Total Action 8 In 1 Sensitive 12 ml

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVELINE COSMETICS Spa Nail Total Action 8 In 1 Sensitive 12 ml

Kondicionér EVELINE COSMETICS Spa Nail Total Action 8 In 1 Sensitive s objemom 12 ml je špeciálne navrhnutý pre šetrnú, ale zároveň účinnú starostlivosť o krehké nechty. Intenzívny vytvrdzovač nechty efektívne a rýchlo regeneruje a chráni pred praskaním, lámaním a rozštiepením. Zlepšuje ich flexibilitu a zvyšuje tak ich odolnosť voči mechanickému poškodeniu. U matných a poškodených nechtov obnovuje lesk a vyhladzuje ich povrch. Po zaschnutí vytvorí tvrdý film, ktorý je odolný voči oteru a opotrebovaniu. Prípravok môžete použiť aj ako základný lak pre zvýraznenie farby laku a predĺženie jeho trvanlivosti. 
Aktívne látky:
Revolučné a unikátne zloženie je obohatené o prírodný aldehyd, ktorý preniká do nechtovej platničky, kde nechty účinne regeneruje a rekonštruuje, dodáva im pevnosť a podporuje ich rast.
Použitie:

  • Pre liečbu - aplikujte prípravok priamo na čistý necht. Počas piatich dní každý deň pridajte ďalší náter, potom ich odstráňte pomocou odlakovača.
  • Ako základný lak aplikujte jednu vrstvu priamo na očistený necht a po zaschnutí naneste farebný lak
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 12 ml

Typ laku

Typ laku Podkladový (Base Coat)

Textúra

Textúra Lesklá

Vlastnosti

Efekt Vyživujúci, Spevňujúci
Kód:  PLK377
Produktové číslo:  5901761938111
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07