Obnoviť stránku

EVELINE COSMETICS FACEMED+ Hyaluron micellar water 400 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 3,89 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,59 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,29 €/ks

EVELINE COSMETICS FACEMED+ Hyaluron micellar water 400 ml

Ženy od prírody túžia byť krásne. Krása ale musí prísť ruka v ruke so zdravím, a preto ak ženu trápi veľmi citlivá a suchá pleť, môže mať dlhodobé problémy so stavom pokožky. Z hľadiska starostlivosti o pleť je nanajvýš vhodné zaobstarať si Micelárnu vodu Eveline Cosmetics Facemed s obsahom hyalurónovej micelárny vody, ktorá pokožku upokojí a zregeneruje. Citlivá pleť si zaslúži špeciálnu starostlivosť, nie je preto vhodné umývať ju akýmkoľvek kozmetickým prípravkom, ktorý je na trhu k dostaniu. Naopak venujte svojej pleti zvýšenú starostlivosť a aplikujte micelárnu vodu Eveline Cosmetics na vatový tampón, ktorým jemne očistíte tvár, oči, pery a krk.

Hlavné plusy micelárnej vody Eveline Cosmetics

  • Micelárna voda je vhodná pre veľmi citlivú a suchú pleť
  • Odstráni aj veľmi odolný make-up
  • Micelárna voda Eveline Cosmetics neobsahuje alkohol
  • Má fyziologické pH
  • Dokáže hydratovať pleť celých 24 h, zmatňuje a osviežuje pleť

Rutina sa vypláca

Ak vás trápi veľmi citlivá a suchá pleť, je vhodné ju ošetrovať micelárnou vodou Eveline Cosmetics s prímesou hyalurónovej micelárnej vody, ktorá pleť dokonale upokojí a hydratuje. Je vhodné namočiť vatový tampón micelárnou tekutinou, a týmto jemne utierať tvár, oči i krk. Ak potrebujete zmyť naozaj odolný make-up, stačí tampón na konkrétnom mieste pridržať niekoľko sekúnd. Prevádzajte čistenie každé ráno a večer ako rutinná súčasť ošetrenia pleti, prípadne zohľadnite vlastným individuálnym potrebám. 

Zloženie tonika:
Aqua (Water), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, propanediol, Glycereth-26, Panthenol, Propylene Glycol, Cucumis sativus Fruit Extract, Allantoin, Cetrimonium Bromide, Disodium EDTA, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Glucose, Glycerín, Hydrolyzed algináty, Zinc Sulfate, Sodium hyaluronate Crosspolymer, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Špecifikácia

Typ pleti Citlivá, Suchá
Kód:  PLK364
Produktové číslo:  5901761919264
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02