Obnoviť stránku

EVELINE Cosmetics FaceMed SOS 100% hyaluronic acid 18 ml

4,8 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVELINE Cosmetics FaceMed SOS 100% hyaluronic acid 18 ml

Sérum pre unavenú pleť so 100 % kyselinou hyalurónovou zaručí omladenie a rozjasnenie poškodenej pokožky. Inovatívne zloženie vyhladzuje vrásky a obnovuje pružnosť pleti. Zadržiava v bunkách vodu a perfektne hydratuje suchú pokožku. Pre mladistvú a sviežu pleť! Vhodné pre všetky typy pokožky a pre všetky vekové kategórie. Dôkladne vyživí a vypne hlbšie, aj mimické vrásky. Množstvo kyseliny v pleti klesá s vekom, koža stráca schopnosť viazať vodu, a tým sa na koži vytvárajú vrásky. Toto sérum tak pomáha doplniť toľko potrebnú kyselinu hyalurónovú a zaručuje vysokú hydratáciu a perfektnú starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyhladzuje začínajúce mimické vrásky
  • Korektúra vrások
  • Liftingový efekt
  • Hydratuje
  • Omladzuje

Kyselina hyalurónová - je jednou z najdôležitejších stavebných prvkov kože, prirodzene chráni pokožku a vytvára bariéru vonkajším škodlivým radikálom, podporuje tvorbu kolagénových a elastínových vlákien v epiderme a pomáha bunkám viazať vodu. Táto kyselina je často používaná v estetickej kozmetike ako vysoko hydratačná zložka.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 20 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný
Kód:  PLK145
Produktové číslo:  5907609394446
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19