Obnoviť stránku

EVELINE COSMETICS Exclusive Snake Day And Night Cream 50+ 50 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVELINE COSMETICS Exclusive Snake Day And Night Cream 50+ 50 ml

Pre intenzívnu starostlivosť o zrelú pleť nad 50 rokov vytvorila značka EVELINE COSMETICS pleťový krém Exclusive Snake s jedinečnou receptúrou inšpirovanou estetickou medicínou, ktorý pôsobí ako komplexná omladzujúca liečba.Zloženie krému je založené na báze syntetického peptidu SYN-AKE, ktorý napodobňuje toxín nájdený v jedu zmije a tetrapeptid GRAVITY UP. Tieto zložky spoločne vyhladzujú vrásky a zabraňujú vzniku nových. Červené riasy zaisťujú regeneráciu. Krém Eveline pokožku spevňuje, pozdvihuje a dodáva jej hydratáciu, výživu a navraciazdravý vzhľad. Je vhodný na deň aj noc pre normálnu a citlivú pleť a tiež ako podklad pod make-up.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému EVELINE COSMETICS Exclusive Snake Day And Night Cream 50+ 50 ml

  • Pleťový krém Exclusive Snake Day And Night Cream je určený pre zrelú pleť nad 50 rokov
  • Obsahuje syntetický peptid SYN-AKE napodobňujúci toxín nájdený v jedu zmije
  • Redukuje známky starnutia vyhladzovaním drobných vrások
  • Krém Eveline spevňuje a pozdvihuje pleť
  • Dodáva potrebnú hydratáciu a výživu
  • Je vhodný na deň aj noc a ako podklad pod make-up

Použitie:
Každý deň ráno a večer naneste krém na vyčistenú pokožku tváre, krku a dekoltu.

Zloženie:
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Triolein, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Olus Oil, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, C10-18 Triglycerides, Glyceryl Dioleate, PEG-75 Stearate, Corallina Officinalis Extract, Bacillus/Folic Acid Ferment Filtrate Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Trehalose, Urea, Soy Isoflavones, Dipeptide Diaminobutyroyl, Benzylamide Diacetate, Acetyl Hexapeptide-8, Tetrapeptide-4, Sh-Oligopeptide-1, Sh-Oligopeptide-2, Sh-Polypeptide-1, Sh-Polypeptide-11, Sh-Polypeptide-9, Diamond Powder, Serine, Acetyl Glutamine, Pullulan, Lecithin, Algin, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Ceprylyl Glycol, Parfum (Fragrance), Ceteth-20, Steareth-20, Acrylates/C10-20 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Pentylene Glycol, Alcohol Denat., Disodium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Potassium Phosphate, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 80, Butylene Glycol, Citric Acid.


Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Typ pleti Citlivá, Normálna

Účinok

Účinok Proti vráskam

Vek

Vek 50+

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL368
Produktové číslo:  5901761986389
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09