Obnoviť stránku

EUCERIN Urearepair Plus Gél Bano 400 ml

15,90 €

EUCERIN Urearepair Plus Gél Bano 400 ml

Túžite po výrobku, ktorý vašu pokožku pri sprchovaní vyživí, zrelaxuje a zároveň poteší vaše zmysly? Potom vás iste osloví sprchový gél EUCERIN, ktorý šetrne čistí a stará sa o akúkoľvek pokožku. Vďaka svojmu zloženiu si poradí rovnako so suchou či podráždenou pokožkou. Produkt má čistiaci a hydratačný účinok. Sprchový gél je plný kvalitných prísad a ingrediencií, ktoré neobsahujú parabény. Vnútri balenia sa skrýva kúsok rýdzej prírody a úplne netoxický výrobok. V sprchovom géli nie je obsiahnutý alkohol, za čo bude rada aj tá najcitlivejšia pokožka. Správne efekty sprchového gélu pomáha docieliť predovšetkým urea. Sprchový gél navyše neobsahuje sulfáty. Urea dokáže znížiť stratu vody v pokožke, zvýšiť jej obsah v hornej vrstve a účinne tak obnoviť jej pružnosť. Sprchový gél poskytuje pokožke celého tela príjemnú starostlivosť, pomáha s jej regeneráciou a krásne ju prevonia.

Hlavné vlastnosti sprchového gélu EUCERIN Urearepair Plus Gél Bano 400 ml

  • Sprchový gél EUCERIN účinne umyje vašu pokožku a zanechá ju príjemne vláčnu
  • Účinok: čistiaci a hydratačný
  • Zloženie bez alkoholu, bez parabénov a bez sulfátov
  • Sprchový gél EUCERIN sa hodí na akúkoľvek pleť
  • Aktívne látky sprchového gélu: urea
  • Bez obsahu alkoholu
  • Sprchový gél EUCERIN na suchú pokožku dodá pokožke pri sprchovaní všetko potrebné
  • Jeho objem predstavuje 400 ml

Zloženie

Aqua Sorbitol Glycerin Myreth Sulfate Sodium Laktát Močovina Sodná Kokoamfoacetát Lauryl Glukosid PEG-40 Hydrogenovaný ricinový olej Laktát (kyselina mléčná) Chlorid sodný Polyquaternium-10 Benzoát sodný Salicylát sodný.
Aqua (Voda); lauroylsarkosinát sodný; kokamidopropylbetain; kokoamfoacetát sodný; Glycerol; panthenol; Chlorid sodný; Coco-Glucoside; Fomes o_cinalis (houba) extrakt; extrakt ze semen Linum usitatissimum (lněné semínko); glyceryl oleát; Kyselina mléčná; PEG-120 methylglukóza dioleát; butylenglykol; disodná sůl EDTA; fenoxyethanol; zinek PCA; tetrasodná sůl EDTA; ethylhexylglycerin; PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej; Parfém (Vůně).

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá, Všetky typy

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, Bez parabénov, Bez sulfátov

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Čistenie

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Hydratačný
Špecifikácia Bez obsahu alkoholu, Netoxické, Bez parfumovania

Problémy

Problémy Na suchú pokožku

Typ

Typ produktu Gél

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Objem 400 ml

Druh

Druh kozmetiky Telová

Oblasť užívania

Použitie Telo
Aqua Sorbitol Glycerin Myreth Sulfate Sodium Laktát Močovina Sodná Kokoamfoacetát Lauryl Glukosid PEG-40 Hydrogenovaný ricinový olej Laktát (kyselina mléčná) Chlorid sodný Polyquaternium-10 Benzoát sodný Salicylát sodný.
Aqua (Voda); lauroylsarkosinát sodný; kokamidopropylbetain; kokoamfoacetát sodný; Glycerol; panthenol; Chlorid sodný; Coco-Glucoside; Fomes o_cinalis (houba) extrakt; extrakt ze semen Linum usitatissimum (lněné semínko); glyceryl oleát; Kyselina mléčná; PEG-120 methylglukóza dioleát; butylenglykol; disodná sůl EDTA; fenoxyethanol; zinek PCA; tetrasodná sůl EDTA; ethylhexylglycerin; PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej; Parfém (Vůně). '>
Kód:  SG1347
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005800164477

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01