Obnoviť stránku

EUCERIN UreaRepair Plus Émollient 5% d'Urée Peau Seche et Rugueuse 250 ml

Cenová bomba
10,90 € Ušetríte 3,03 €

EUCERIN UreaRepair Plus Émollient 5% d'Urée Peau Seche et Rugueuse 250 ml

Obzeráte po výrobku, ktorý by dodal vašej pokožke pružnosť, pevnosť aj dokonalú hydratáciu? V tom prípade je tu pre vás telové mlieko EUCERIN, ktoré sa svojím zložením hodí pre suchú pokožku. Správny efekt telového mlieka pomáha docieliť predovšetkým urea. Urea znižuje stratu vody v pokožke a naopak zvyšuje obsah vody v horných vrstvách pokožky, obnovuje tak jej pružnosť.

Telové mlieko EUCERIN UreaRepair Plus Émollient 5% d'Urée Peau Seche et Rugueuse 250 ml ...

Hlavné vlastnosti telového mlieka EUCERIN UreaRepair Plus Émollient 5% d'Urée Peau Seche et Rugueuse 250 ml

  • Doprajte svojej pokožke zdravie vďaka telovému mlieku
  • Telové mlieko EUCERIN sa hodí na suchú pleť
  • K aktívnym látkam sa radí urea
  • Jeho objem je 250 ml

Zloženie

Aqua, Glycerin, Urea, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Glucoside, Cyclomethicone, Sodium Lactate, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylpropanediol, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Tapioca Starch, Glyceryl Stearate SE, Hydrogenated Coco-Glycerides, Carnitine, Ceramide NP, Sodium PCA, Arginine HCL, Serine, Alanine, Histidine HCl, Citrulline, Lysine HCl, Lactic Acid, Sodium Chloride, Dimethiconol, Glycogen, Mannitol, Sucrose, Glutamic Acid, Threonine, Chondrus Crispus Extract, Sodium Cetearyl Sulfate, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Objem

Objem 250 ml

Druh

Druh kozmetiky Telová

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom
Aqua, Glycerin, Urea, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Glucoside, Cyclomethicone, Sodium Lactate, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylpropanediol, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Tapioca Starch, Glyceryl Stearate SE, Hydrogenated Coco-Glycerides, Carnitine, Ceramide NP, Sodium PCA, Arginine HCL, Serine, Alanine, Histidine HCl, Citrulline, Lysine HCl, Lactic Acid, Sodium Chloride, Dimethiconol, Glycogen, Mannitol, Sucrose, Glutamic Acid, Threonine, Chondrus Crispus Extract, Sodium Cetearyl Sulfate, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol. '>
Kód:  KSTE2886
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005800024504

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19