Obnoviť stránku

EUCERIN Krém pre nohy 10 % Urea 100 ml

3,6 3 hodnotení
18,90 €

EUCERIN Krém pre nohy 10 % Urea 100 ml

Eucerin Krém pre nohy 10 % UREA je hydratačný výživný krém, ktorý je vyvinutý špeciálne pre potreby veľmi suchej a atopickej pokožky so sklonom k tvorbe šupín a prasklín. Jeho ľahké zloženie účinne tlmí podráždenie a svrbenie, intenzívne hydratuje a zvláčňuje namáhanú pokožku vašich nôh. Tento účinný krém je vhodný ako komplementárna starostlivosť pri dermatologickej liečbe atopického ekzému či psoriázy, pre staršie osoby a diabetikov. Jeho hypoalergénne zloženie minimalizuje riziko podráždenia, je bez farbív a parfumácie. Výrobok je dermatologicky a klinicky testovaný a schválený.
Aktívne látky:
Unikátne zloženie s hydratačnými látkami, ktoré sú pokožke vlastné, ureou a kyselinou mliečnou, účinne viaže vodu v kožných bunkách a tak zabezpečí aj optimálnu hydratáciu po celý deň. Glycerín pokožku intenzívne regeneruje a vyhladzuje, zabraňuje praskaniu a odstraňuje zrohovatenú kožu. Ľahká konzistencia sa veľmi dobre rozotiera a vstrebáva.
Účinky:
Výsledkom používania bude dostatočne hydratovaná, hebká a vláčna pokožka vašich nôh.
Použitie:
Odporúčame aplikovať podľa potreby a dôkladne vmasírovať.
Špecifikácia:
Výrobok je určený pre veľmi suchú a atopickú pokožku.Obsah: 100 ml 

Zloženie

Aqua, Urea, Glycerín, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Etylhexyl Cocoate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Oktyldodekanol Sodium Lactate, Glyceryl Stearate SE, Distarch Phosphate, Ceramide NP, Lactic Acid, Arginine HCL, Sodium PCA, Cholesterol, Helianthus Annuus Seed Oil, Alanine, Carnitine, Glycine, Sodium Chloride, Dimethicone, Carbomer, Sorbitan Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethano

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Ochranný, Zjemňujúci, Upokojujúci
Špecifikácia Bez parfumovania

Problémy

Problémy Na veľmi suchú pokožku

Zloženie

Špecifické zloženie Bez farbív, Bez parfumovania

Objem

Objem 100 ml

Druh

Druh kozmetiky Telová

Typ

Typ produktu Krém

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci, Zjemňujúci

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný

Určenie

Určenie Pre ženy

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Objem 100 ml

Oblasť užívania

Použitie Chodidlá

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Typ produktu

Typ produktu Krém

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Ochranný, Regeneračný
Špecifikácia Bez parfumovania
Aqua, Urea, Glycerín, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Etylhexyl Cocoate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Oktyldodekanol Sodium Lactate, Glyceryl Stearate SE, Distarch Phosphate, Ceramide NP, Lactic Acid, Arginine HCL, Sodium PCA, Cholesterol, Helianthus Annuus Seed Oil, Alanine, Carnitine, Glycine, Sodium Chloride, Dimethicone, Carbomer, Sorbitan Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethano '>
Kód:  KSPL0658
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005800036101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14