Obnoviť stránku

EUCERIN Hyaluron-Filler Day Cream SPF15 Dry Skin 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EUCERIN Hyaluron-Filler Day Cream SPF15 Dry Skin 50 ml

Pleťový krém EUCERIN Hyaluron-Filler Day Cream SPF15 Dry Skin je intenzívne hydratačný denný krém, ktorý viditeľne vyhladzuje jemné línie a vrásky na tvári, a omladzuje tak vzhľad pleti. Krém obsahuje účinné UV filtre, ktoré ochránia vašu pokožku pred vznikom známok predčasného starnutia vplyvom slnečného žiarenia. Zloženie je ďalej obohatené o unikátnu kombináciu dvoch typov kyseliny hyalurónovej, ktoré sa postarajú o hydratáciu pokožky a omladenie jej vzhľadu vďaka účinnému vyhladeniu vrások. Glycín saponín zase zabezpečí prirodzenú tvorbu kyseliny hyalurónovej bunkami vašej pleti, a tým zabráni ako prehlbovaniu vrások, tak vzniku nových. Krém je vhodný na suchú pleť, ktorá začína strácať pevnosť a pružnosť.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému EUCERIN Hyaluron-Filler Day Cream SPF15 Dry Skin

  • Dermokozmetický krém na starostlivosť o pokožku s prvými známkami starnutia
  • Intenzívne hydratuje a vyhladzuje pleť, obnovuje elasticitu pokožky a jej pevnosť
  • Efektívne redukuje jemné línie a vrásky, stimuluje prirodzenú tvorbu kyseliny hyalurónovej
  • Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream s obsahom účinných UV filtrov
  • Zloženie s účinnou zložkou Glycín saponín a inovatívnou zmesou dvoch typov kyseliny hyalurónovej
  • Krém Eucerin Hyaluron-Filler vhodný na suchú, zrelú pleť
  • Klinicky a dermatologicky testovaný krém s veľmi dobrou účinnosťou a kožnou znášanlivosťou

Aktívne látky:

1. Glycín Saponín – efektívne stimuluje a zvyšuje tvorbu kyseliny hyalurónovej, získava sa zo sóje, je to jedna z najúčinnejších látok na stimuláciu prirodzenej tvorby kyseliny hyalurónovej v pokožke, stimuluje fibroblasty (kožné bunky zodpovedné za tvorbu kyseliny hyalurónovej)

2. Kyselina hyalurónová – je súčasťou spojivového tkaniva pokožky, vďaka svojej unikátnej schopnosti viazať na seba vodu zadržiava v pokožke vlhkosť, s rastúcim vekom prirodzená schopnosť pleti produkovať kyselinu hyalurónovú klesá a začínajú sa tvoriť vrásky, značka Eucerin používa vo svojich výrobkoch dva rôzne typy kyseliny hyalurónovej na cielený účinok a vyplnenie vrások zvnútra

  • Vysokomolekulárna kyselina hyalurónová (kyselina hyalurónová s dlhým reťazcom) – zostáva na povrchu pokožky a zlepšuje hydratáciu vonkajšej vrstvy epidermis, v ktorej vznikajú jemné linky a vrásky
  • Nízkomolekulárna kyselina hyalurónová (kyselina hyalurónová s krátkym reťazcom) – obsahuje molekuly 40-krát menšie ako vysokomolekulárna kyselina hyalurónová, preniká do hlbších vrstiev epidermis, v ktorých vznikajú hlbšie vrásky, dopĺňa hydratáciu a stimuluje kožné bunky k vlastnej produkcii kyseliny hyalurónovej

3. UV filtre – chránia pleť pred UVA a UVB žiarením

4. SPF 15 – ochranný slnečný faktor, stupeň ochrany proti ultrafialovému (UV) žiareniu, uvádza dobu, po ktorú sa môžete vystaviť slnečnému žiareniu, ak je vaša pokožka úplne neopálená, všeobecne sa vychádza z bezpečného priemere 20 minút na slniečku, SPF 15 teda znamená 15× 20 minút (5 hodín)

Spôsob použitia:
Naneste ráno na dôkladne vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu. Jemne vmasírujte do pleti. Zabráňte kontaktu s očami. V prípade, že chcete dosiahnuť optimálne výsledky, používajte v kombinácii s ďalšími prípravkami z kolekcie Eucerin Hyaluron-Filler.

Typ krému:
Denný

Ochranný faktor:
Stredná ochrana (SPF 15)

Typ pokožky:
Suchá pleť, ochabnutá pleť strácajúca elasticitu, zrelá pokožka, pokožka s vráskami

Určenie:
Ženy (30+)

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Dimethicone, Methylpropanediol, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycínový výtažok zo sójových klíčkov, Sodium Hyaluronate, Mica, Silica, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Carbomer, Trisodium EDTA, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Parfum, BHT, CI 77891.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Dermo
Typ pleti Normálna, Suchá

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam

Vek

Vek 30+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém

Druh

Druh kozmetiky Dekoratívny

Oblasť užívania

Použitie Tvár
Kód:  KSPL2430
Produktové číslo:  4005800221545

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02