Obnoviť stránku

EUCERIN DermoCapillaire Revitalizing Scalp Treatment 100 ml

Príslušenstvo k tovaru

EUCERIN DermoCapillaire Revitalizing Scalp Treatment 100 ml

Tonikum proti vypadávaniu vlasov značky Eucerin bolo vyvinuté špeciálne na spomalenie dedične podmieneného vypadávania vlasov. Vďaka unikátnemu zloženiu s licochalkónom A a kreatínom účinne posilňuje vlasové korienky, čím znateľne spomaľuje proces rednutia vlasov a zabraňuje vzniku mikrozápalov vlasovej pokožky. Vlasová pokožka je tak dokonale upokojená, čím je vytvorené optimálne prostredie pre správnu funkciu vlasových korienkov. Prípravok bol dermatologicky testovaný, neobsahuje farbivá, parabény, silikóny ani mydlové zložky.

Aktívne látky:

  • Licochalkón A je silná protizápalová a antioxidačná látka, ktorá je získavaná z koreňov sladkého drievka čínskeho. Ochraňuje kožné bunky pred poškodením voľnými radikálmi z UV žiarenia, a pri aplikácii na podráždenú pokožku veľmi rýchlo zmierňuje jej začervenanie a upokojuje zápaly.  
  • Karnitín (L-karnitín) látka podobná aminokyseline pomáha znížiť tvorbu kožného mazu.
  • Kreatín je prírodná kyselina, ktorá sa tvorí v obličkách a pečeni. Vo vlasových folikuloch má na starosti tvorbu energie potrebnej k ich správnemu fungovaniu.

Použitie:
Prípravok možno využívať raz či dvakrát denne na umyté aj suché vlasy. Tonikum aplikujte priamo na vlasovú pokožku celej hlavy, zvláštnu pozornosť venujte extrémne postihnutým oblastiam. Neoplachujte.
Zloženie:
Aqua, Alcohol Denat, Karnitin, Kreatin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Laureth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Hydroxyethylcellulose, Sodium Citrate, Parfum

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, S keratínom

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KSVL3012
Produktové číslo:  4005800036828

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04