Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ETA Fenité 2348 90000

4,8 37 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA Fenité 2348 90000

Elektrický pilník ETA Fenité poskytne dokonalú starostlivosť vašim chodidlám aj rukám. S jeho pomocou ju zbavíte ľahko a rýchlo drsnej, tvrdej aj suchej kože a vaša pokožka bude mäkká a hebká na dotyk. Pilník ponúka dve rýchlosti otáčok rolera. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti skvele padne do ruky, a tak umožňuje úplne komfortné používanie. Nadstavec s priemerom 18 mm veľmi ľahko vyberiete a umyjete. Osvetlenie ošetrovanej plochy umožní integrované svetlo v spodnej časti, s pomocou ktorého bude pilovanie kože ešte jednoduchšie. Získajte krásnu pokožku vďaka profesionálnej starostlivosť ETA Fenité 2348 90000.

Kľúčové vlastnosti elektrického pilníka ETA Fenité 2348 90000

  • Elektrický pilník pre starostlivosť o chodidlá aj ruky
  • Ľahko a rýchlo odstráni drsnú, tvrdú a suchú kožu
  • Dve rýchlosti otáčok
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť pre komfortné používanie
  • Nadstavec s priemerom 18 mm
  • Integrované svetlo v spodnej časti
  • Možno používať v sieťovej aj akumulátorovej prevádzke
  • ETA Fenité s výdržou batérie až 90 minút
  • Súčasťou balenia 2 náhradné hlavice a cestovné puzdro
  • Farebné vyhotovenie: biele

Profesionálna starostlivosť s praktickou výbavou

Elektrický pilník poskytne vašej pokožke skutočne profesionálnu starostlivosť. Je možné ho používať v sieťovej aj akumulátorovej prevádzke vďaka kvalitnému Li-ion akumulátoru, ktorý umožní chod prístroja na dobu 90 minút. Svetelná signalizácia vás pritom informuje o jeho stave vybitia, nabíjania aj plného nabitia. Súčasťou balenia je USB kábel, ktorý slúži na nabíjanie akumulátora, aj praktický stojan pre pohodlné odkladanie pilníka. Ľahké zbalenie pilníka na cesty umožní cestovné puzdro. Nechajte svoju pokožku rozmaznávať pomocou ETA Fenité 2348 90000.

Rozmery:
16,5 × 8 × 4 cm

Hmotnosť:
220 g


Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Sieťové aj akumulátorové

Počet rýchlostí

Počet rýchlostí 2
Kód:  ETAFE2348
Produktové číslo:  ETA234890000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16