Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ESTÉE LAUDER Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme Oil-Free 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ESTÉE LAUDER Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme Oil-Free 50 ml

Ultra ľahký, multifunkčný krém Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Light Global Anti-Aging Cell Power Creme Oil-Free je luxusný omladzujúci krém na zrelú pleť, ktorý redukuje výskyt akýchkoľvek známok starnutia a mení vzhľad vašej pokožky k lepšiemu. Pomáha reaktivovať prirodzenú schopnosť pokožky vyzerať mladšie. Tento výživný omladzujúci krém okamžite vyhladzuje vašu pleť, dodáva jej opäť pružnosť a mladistvý vzhľad. To všetko vďaka technológii RevitaKey obsahujúcej výťažky z moringy. Anti-aging krém výrazne zlepšuje pevnosť a elasticitu pleti a tiež znižuje viditeľnosť jemných vrások. Vďaka zloženiu, ktoré neobsahuje žiadne oleje, krém reguluje aj tvorbu mazu a viditeľnosť pórov.

Kľúčové vlastnosti krému Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Light Global Anti-Aging Cell Power Creme Oil-Free

  • Ultra ľahký multifunkčný krém na omladenie pleti
  • Redukuje drobné vrásky, zvyšuje elasticitu pleti a dodáva jej mladistvý vzhľad
  • Špeciálna technológia RevitaKey obsahujúca výťažky z moringy
  • Podporuje tvorbu kolagénu a elastínu
  • Krém Estée Lauder pleť vyživuje, spevňuje a vyhladzuje
  • Extra ľahké zloženie bez obsahu olejov
  • Krém na redukciu tvorby mazu a minimalizáciu viditeľnosti pórov
  • Pleťový krém vhodný na všetky typy pleti
  • Ideálny na pleť s príznakmi starnutia alebo dehydratovanú pleť

Zloženie:
Water/Aqua/Eau, Isononyl Isononanoate, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Glycerin, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cetyl Alcohol, Butylene Glycol, Cucumis sativus (Cucumber) Fruit Extract, Narcissus Tazetta Bulb Extract, Lens esculenta (Lentil) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul'S Wort) Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract/Extrait D'Orge, Citrullus Vulgaris (Watermelon) Fruit Extract, Moringou Oleifera Seed Extract, Laminaria Saccharina Extract, Opuntia Tuna Extract, Laminaria Digitata Extract, Sorbitol, Glucose Oxidase, Lactoperoxidase, Whey proteín/Lactis Protein/Proteine Du Petit-Lait, Glucose, Propylene Glycol Dicaprate, Acetyl Hexapeptide-8, Caffeine, Sodium Lactate, Sodium PCA, Algae Extract, Sodium Hyaluronate, PEG-100 Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Sucrose, Acetyl Glucosamine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Pentylene Glycol, Carbomer, Potassium Cetyl Phosphate, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Isoceteth-20, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Dehydroacetate, Tocopheryl Acetate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, BHT, Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700)

Aktívne látky:  
Technológia RevitaKey – obsahujúca exkluzívny extrakt z moringy, ktorý na pleti vytvára ľahký film, ktorý pokožku chráni pred znečistením a zúčastňuje sa na jej prečistení, hydratuje pleť, stará sa o ňu a vyživuje ju, pôsobí antibakteriálne, pleti poskytuje hĺbkovú detoxikáciu, pôsobí aj na rozšírené póry, ktoré sťahuje a spevňuje ich steny, obsahuje vitamín A, ktorý podporuje produkciu kolagénu a napnutie pleti, regeneráciu kože a vznik nových kožných buniek, má silné antioxidačné účinky

Spôsob použitia:  
Naneste na tvár a dekolt. Používajte ráno a večer, ideálne po obnovujúcom sére.

Objem:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný, Tónovací, Proti vráskam

Vek

Vek 40+

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL2344
Produktové číslo:  887167325432

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07