Obnoviť stránku

ESTÉE LAUDER Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ESTÉE LAUDER Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme 50 ml

Intenzívne osviežujúci pleťový krém ESTÉE LAUDER Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme vašu pleť farebne zjednotí a rozjasní. Poskytne pokožke úľavu hĺbkovej hydratácie a zabráni ďalšiemu vysušovaniu pleti. Luxusný pleťový krém so zamatovou textúrou obsahuje čistý extrakt z čiernej hľuzovky, ktorý vašu pleť nabije novou energiou a navráti jej mladistvý vzhľad. Posilní prirodzenú tvorbu kolagénu a vo výsledku výrazne zredukuje všetky viditeľné známky starnutia pleti, ako sú zvädnutosť, vrásky či strata pevnosti. Krém je určený pre použitie vo dne aj na noc a to pre všetky typy pleti, zvlášť potom zrelé. Po použití pleťového krému ESTÉE LAUDER Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme bude vaša pokožka ako znovuzrodená.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému ESTÉE LAUDER Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme

  • Luxusný, intenzívne osviežujúci krém pre omladenie pleti a obnovenie jej energie
  • Redukuje vrásky, zvyšuje elasticitu a pevnosť pleti a dodáva jej mladistvý vzhľad
  • Špeciálny extrakt z čiernej hľuzovky pre pokožku s novo nabitou energiou
  • Podporuje tvorbu kolagénu, výrazne redukuje známky starnutia pleti
  • Krém Estée Lauder pleť hĺbkovo hydratuje, spevňuje a rozjasňuje
  • Zamatová textúra sviežeho krému neupcháva póry pokožky
  • Pleťový krém vhodný pre všetky typy pleti
  • Ideálny pre zrelú pleť a pleť s príznakmi starnutia, vráskami a pod.
  • Dermatologicky a oftalmologicky testovaný kozmetický prípravok

Aktívne látky:

  • Extrakt z čiernej hľuzovky – dodáva pleti silnú dávku energie
  • Extrakt z šalvie muškátovej (Salvia sclarea) – udržuje zdravý vzhľad kože a vypína ju
  • Extrakt z pšenice (Triticum vulgare) – lisovaním pšeničných klíčkov za studena sa vyrába olej, ktorý obsahuje koenzým Q10, kyselinu linolovú a olejovú, vitamíny skupiny B, lecitín, vitamíny E, K, D a minerály (fosfor a železo), vďaka tomu je veľmi účinný na zrelú pleť, má hydratačné, regeneračné a antioxidačné účinky, vyhladzuje vrásky, odstraňuje odumreté bunky a podráždenie a obnovuje hydrolipidový plášť pokožky
  • Extrakt z morskej riasy Gellidiela Aceros (Algae) – vyživuje pokožku, obsahuje množstvo účinných látok – vitamíny, minerály (vápnik, bróm, zinok, jód, železo, meď, horčík a mangán), proteíny, lipidy a polysacharidy, zlepšuje pružnosť pokožky a mikrocirkuláciu, stimuluje regeneráciu buniek, podporuje tvorbu kolagénu, vytvára na povrchu pokožky film a tým normalizuje hladinu vlhkosti (zabraňuje odparovaniu vody z pokožky), má antioxidačné, protizápalové, bakteriostatické vlastnosti

Spôsob použitia:
Nanášajte každé ráno a večer na čistú pleť po aplikácii séra z rovnakej série – Ultimate Diamond Dual Infusion.

Zloženie:
Water/Aqua/Eau, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Coco-Caprylate/Caprate. Caprylic/Capric, Triglyceride, Butylene Glycol, Dimethicone, Cetyl Ricinoleate, Glycerin, CEtyl Alcohol, Salvia Sclarea (Clary) Extract, PEG-100 Stearate, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Pentylene Glycol, Saccharum Officinarum, Gelidiella Acerosa (Algae) Extract , Sigesbeckia Orientalis (St.paul’s Wort) Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Narcissus Tazeetta Bulb Extract, Tuber Melanosporum Extract, Coffea Arabixa (Coffee) Seed Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Fuscoporia Obliqua Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Artemia Extract, Cordyceps Sinensis Extract, Boswellia Serrata Extract, Laimonaria Digitata Extract, Algae Extract, Hydrolyzed Rice Extract, Caffeine, Ergothioneine, Protein , Caprylyl Glycol, Propylene Glycol Dicaprate, Potassium Cetyl Phosphate, Pearl Powder, Helianthus Annuus (Snuflower) Seedcake, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate, Copolymer, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrogenated Polydecene, Gold, Carbomer, Hydrolyzed Rice Protein, Tocpopheryl Acetate, Aminopropyl Ascorbyl Phosphate, Laureth-8, Citric Acid, Polymethylsilsesquioxane, Fragrance (Parfum), Hexylene Glycol, Cellulose, Tromethamine, Lecithin, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Yellow (CI 19140), Red 33 (CI 17200)


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratace, Lifting a zpevnění, Omlazení, Rozjasnění, Hydratace, Lifting a zpevnění, Omlazení, Rozjasnění

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL2345
Produktové číslo:  887167124783

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14