Obnoviť stránku

ESTÉE LAUDER Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow 5-Color Palette 06 Currant Desire 7 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ESTÉE LAUDER Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow 5-Color Palette 06 Currant Desire 7 g

Dramatický look na špeciálne príležitosti aj jemné líčenie na každý deň – obidva varianty pre vás budú s touto kompaktnou paletkou krémových očných tieňov Envy Sculpting EyeShadow úplná hračka. Paletka obsahuje 5 tieňov v sofistikovaných farbách. Luxusné trblietavo hnedé tóny, dopĺňa netradičný fialový odtieň, s ktorým ľahko dokážete vymodelovať a definovať váš vzhľad. Vďaka kvalitnej pigmentácii a jemnej textúre nebudete líčenie s paletkou Estée Lauder na očiach vôbec vnímať, a pritom vám vydrží bez úprav až 12 hodín.

Kľúčové vlastnosti paletky Pure Color Envy Sculpting EyeShadow

  • Multifunkčné využitie paletky Pure Color na každú príležitosť
  • Neutrálna škála farieb na všetky typy pleti
  • Krémová textúra tieňov na jednoduchú aplikáciu
  • Sýte pigmenty paletky Envy Sculpting pre dokonalý výsledok
  • Kompaktné balenie od Estée Lauder so zrkadielkom a aplikátormi
     

Luxusné balenie očných tieňov Estée Lauder

Skvele spracované balenie očných tieňov od Estée Lauder v typickej čierno-zlatej farbe, ktoré budete s radosťou využívať, obsahuje zrkadielko a dva aplikátory. Vďaka tomu sa paletka Envy Sculpting EyeShadow povyšuje na ideálneho pomocníka na cestách.

Aplikácia:
Očné tiene nanášajte suché, alebo ľahko navlhčené, štetcom zapracujte. Pre výraznejší efekt naneste viac vrstiev.

Zloženie:
Mica, Talc, Zinc Stearate, Nylon-12, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Isostearyl Neopentanoate, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Squalane, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Ceramide 3, Cholesterol, Silica, Triethoxycaprylylsilane, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Linoleic Acid, Phenoxyethanol, [±Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499), Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Blue 1 Lake (Ci 42090), Carmine (Ci 75470), Chromium Hydroxide Green (Ci 77289), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Ferric Ammonium Ferrocyanide (Ci 77510), Ferric Ferrocyanide (Ci 77510), Manganese Violet (Ci 77742), Ultramarines (Ci 77007), Yellow 5 Lake (Ci 19140)].

Parametre a špecifikácia

Farba

Odtieň farieb Mix farieb

Počet tieňov

Počet tieňov Paletka (5 a viac)
Kód:  DEKO3529
Produktové číslo:  887167045880

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02