Obnoviť stránku

ESTÉE LAUDER Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask 150 ml

5 3 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
29,90 €

ESTÉE LAUDER Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask 150 ml

Čistiaca pena Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask je luxusný penivý krém, ktorý rýchlo a spoľahlivo vyčistí všetky typy pleti od nečistôt a líčidiel. Ideálny je najmä pre normálnu a zmiešanú pleť, ktorú dokáže perfektne ošetriť a zregenerovať. Táto unikátna pena redukuje nedokonalosti pleti, dodáva jej jas, regeneruje ju a účinne sťahuje kožné póry.

Použitie tejto čistiacej peny je vhodné raz až dvakrát v priebehu dňa, najlepšie ráno a večer. Veľmi účinná pena 2 v 1 sa dá tiež použiť ako trojminútová hydratačná maska, ktorú je ideálne nanášať dvakrát týždenne pre dokonalý efekt. Výsledkom aplikácie je zamatovo hebká, hydratovaná a regenerovaná pleť bez nedokonalostí, ktorá je dostatočne čistá pre ďalšie líčenie alebo nočný odpočinok. Pena má jemné zloženie, ktoré spoľahlivo odstráni všetky nečistoty a zvyšky aj veľmi odolného mejkapu. Prípravok súčasne osviežuje a ošetruje pleť. Doprajte svojej pleti luxusný čistiaci prípravok, aby bola dokonale čistá, zdravá a krásna!
Typ pleti:
Pre všetky typy pleti, najmä pre normálnu a zmiešanú pleť.
Použitie:
Naneste na pleť ráno a večer a jemne vyčistite. V prípade použitia ako masky, nechajte pôsobiť 3 minúty. Dôkladne opláchnite.
Objem:
150 ml

Zloženie:

Water, Myristic Acid, Glycerin, Behenic Acid, Potassium Hydroxide, Palmitic Acid, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Lauric Acid, Stearic Acid, Sucrose, Montmorillonite, Silybum Marianum (Lady’s Thistle) Extract, Gentium Lutea(Gentian) Root Extract, Algae Extract, Sodium Hyaluronate, Sorbitol, Caffeine, Zinc PCA, PEG-3 Distearate, Kaolin, Fragrance, Disodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Zloženie

WATER\AQUA\EAU, MYRISTIC ACID, GLYCERIN, BEHENIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, PALMITIC ACID, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, LAURIC ACID, STEARIC ACID, SUCROSE, MONTMORILLONITE, SILYBUM MARIANUM (LADY'S THISTLE) EXTRACT, GENTIANA LUTEA (GENTIAN) ROOT EXTRACT, ALGAE EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SORBITOL, CAFFEINE, ZINC PCA, PEG-3 DISTEARATE, KAOLIN, FRAGRANCE (PARFUM), DISODIUM EDTA, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Zmiešaná

Typ produktu

Typ produktu Pena
Typ mydla Tekuté

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S kofeínom

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Zmiešaná

Účinok

Účinok Hydratačný, Čistenie

Doba pôsobenia

Doba pôsobenia 3 min
'>
Kód:  KSPL1372
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  027131987840

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01