Obnoviť stránku

ESTÉE Lauder Perfectionist CP+R Wrinkle Lifting/Firming Serum 50 ml

4,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
122,90 €

ESTÉE Lauder Perfectionist CP+R Wrinkle Lifting/Firming Serum 50 ml

Estée Lauder Perfectionist CP+R Wrinkle Lifting/Firming Serum je veľmi luxusné protivráskové sérum, ktoré je vhodné pre všetky typy zrelej pleti. Mimoriadne sérum viditeľne redukuje existujúce vrásky, napomáha v boji proti vzniku nových, preniká do vnútra vašej pleti, kde obnovuje produkciu kolagénu a kolagénových vlákien. Celkovo vašu pleť zhutňuje, vyhladzuje a vypína, obnovuje povädnuté tvárové kontúry a navracia vašej pleti sviežo mladistvý a žiarivý vzhľad.
Aktívne látky:
Obsiahnuté elastoméry spolu s rozjasňujúcimi pigmentmi zamedzujú pohybu vrások, napomáhajú k udržaniu hladkej pokožky po celý deň, celkovo sa vaša pleť rozžiari. Kyselina hyalurónová sa stará o hĺbkovú hydratáciu a regeneráciu, vypĺňa pleťové bunky priamo z ich vnútra. Obsiahnuté peptidy podporujú prirodzenú tvorbu kolagénu, dodávajú vašej pleti pružnosť a zhutňujú tak jej štruktúru.
Použitie:
Aplikujte ráno na starostlivo očistenú pokožku tváre a krku, jemne votrite.
Účinky:
Už po prvej aplikácii je počet vrások výrazne redukovaný.Po jedinom týždni používania je obnovená produkcia kolagénu, vyhladzujú sa aj hlboké vrásky.Po mesiaci užívania je vaša pleť zhutnená, jej tón je zjednotený, je svieža, žiarivá, mladistvá a vyhladená.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy zrelej pleti.Obsah: 50 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný
Kód:  KSPL0995
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  27131935353

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03