Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ESTÉE Lauder NIGHTWEAR Plus 3-Minute Detox Mask 75 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ESTÉE Lauder NIGHTWEAR Plus 3-Minute Detox Mask 75 ml

Účinná čistiaca pleťová maska v priebehu 3 minút dokonale vyčistí, rozjasní a detoxikuje vašu pleť. Maska sa používa večer po vyčistení tváre, pred nočným odpočinkom, kedy má pleť najlepšiu schopnosť vstrebávať všetky živiny. Tekutá textúra masky veľmi rýchlo zasychá a intenzívne pleť ošetruje. Odstraňuje z nej všetky nečistoty, oživuje jej vzhľad a dodáva pleti sviežosť. Zanecháva pleť rozjasnenú, hladkú, s čistými pórmi a mladistvým vzhľadom. Dajte svojej pleti živiny, ktoré potrebuje na to, aby bola pevná, zdravá a krásna!

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Naneste na pleť tenkú vrstvu masky a nechajte zaschnúť. Po troch minútach tvár navlhčite a dôkladne masku odstráňte. Vyhnite sa očnému okoliu. Masku používajte dvakrát do týždňa, vždy večer na odlíčenú pleť.

Vlastnosti pleťovej masky

  • Čistí pleť v priebehu 3 minút
  • Rozjasňuje a detoxikuje pleť
  • Používa sa večer pred spaním
  • Je tekutá a rýchlo zasychá
  • Oživuje vzhľad pleti a dodáva jej sviežosť
  • Vyhladzuje pleť a čistí póry
  • Dodáva pleti mladistvý a odpočinutý vzhľad

Pre sviežosť a mladistvú krásu pleti

Maska rýchlo a spoľahlivo pomáha pleti získať späť silu a krásu, navracia jej sviežosť a hĺbkovo čistí pleťové póry. Prípravok absorbuje nahromadené toxíny, oživuje nevýraznú pleť a zanecháva ju hodvábne jemnú. Maska sa jednoducho a rýchlo aplikuje a ihneď po aplikácii dodáva pleti odpočinutý vzhľad a vitalitu. Starajte sa o svoju pleť kvalitnou maskou, aby bola dlho mladistvá a svieža!

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml

Špecifikácia

Typ pleti Normálna

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Vyživujúci, Rozjasňujúci, Čistenie
Kód:  KSPL2075
Produktové číslo:  887167142558

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01