Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ESTÉE LAUDER Double Wear Zero-Smudge Lenghtening Mascara Black 6 ml

5 13 hodnotení
27,90 €

ESTÉE LAUDER Double Wear Zero-Smudge Lenghtening Mascara Black 6 ml

Predlžujúca maskara ESTÉE LAUDER Double Wear Zero-Smudge Lenghtening čiernej farby s objemom 6 ml vám vyčarí nekonečne dlhé riasy, ktoré vydržia v perfektnom stave až 15 hodín. Vaše oči zvýrazní a podčiarkne ich prirodzenú krásu. Jej prednosťou je kefka so štetinami z mikrovlákna, ktoré prenikajú hlboko do lôžka s riasami a zanechávajú ich dokonale oddelené po celej dĺžke. Zloženie je obohatené o komplex Smudge-Shield™ s inovatívnymi polymérmi, ktoré zaručujú, že sa maskara nerozmazáva a nevytvára žmolky. Maskara je oftalmologicky testovaná, bez parfumácie a vhodná tak aj pre nositeľky kontaktných šošoviek.
Aktívne látky:

  • Komplex Smudge-Shield™ s inovatívnymi polymérmi je vysoko odolný voči vysokým teplotám, veľkej vlhkosti a poteniu

Účinky:
Po aplikácii maskary ESTÉE LAUDER Double Wear Zero-Smudge Lenghtening získate neskutočne predĺžené a perfektne oddelené riasy, ktoré vám vydržia vám počas celého dňa bez rozmazania.

Použitie:
Maskaru aplikujte na riasy od ich korienkov ku končekom a potom nechajte zaschnúť.

Objem:
6 ml
Odtieň:
Black

Zloženie:
Water/Aqua/Eau; Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer; Silica; Beeswax/Cera Alba/Cire De Abeille; Stearic Acid; Alcohol Denat.; Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cera Carnauba/Cire De Carnauba; Kaolin; Polyvinyl Acetate; Bentonite; Tromethamine; Glyceryl Stearate; Hexylene Glycol; Ammonium Acrylates Copolymer; Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract; Macadamia Integrifolia Seed Oil; Dimethicone; Cholesterol; Ethylhexylglycerin; Glycerin; Simethicone; Panthenol; Acrylates/Hydroxyesters Acrylates Copolymer; Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer; Ammonium Hydroxide; Laureth-21; Disodium Laureth Sulfosuccinate; Sodium Lauryl Sulfate; Butylene Glycol; Caprylyl Glycol; Sucrose Distearate; Peg-100 Stearate; Isostearic Acid; Polyvinyl Alcohol; Disodium Edta; Polyaminopropyl Biguanide; Potassium Sorbate; Phenoxyethanol; [+/- Mica; Titanium Dioxide (Ci 77891); Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499); Bismuth Oxychloride (Ci 77163); Blue 1 (Ci 42090); Blue 1 Lake (Ci 42090); Carmine (Ci 75470); Chromium Hydroxide Green (Ci 77289); Chromium Oxide Greens (Ci 77288); Ferric Ferrocyanide (Ci 77510); Manganese Violet (Ci 77742); Ultramarines (Ci 77007); Yellow 5 (Ci 19140); Yellow 5 Lake (Ci 19140)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Luxusné

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne, Luxusné

Kefka

Tvar Úzka

Objem

Objem 8 ml

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE0102
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  27131495284

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06