Obnoviť stránku

ESTÉE Lauder Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle Eye Creme 15 ml

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ESTÉE Lauder Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle Eye Creme 15 ml

Očný krém Estée Lauder Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle Eye Creme je kozmetický prípravok, ktorý bojuje proti viditeľným známkam starnutia vašej pleti v okolí vašich očí. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu dokáže redukovať drobné linky alebo vrásky na vašej pleti a viditeľne pleť vyhladzuje. Očné okolie je veľmi zaťažované mimickými prejavmi, napríklad keď sa smejete, plačete alebo mračíte. Pleť je namáhaná a očné okolie je prvým miestom, kde začínajú vznikať jemné linky a vrásky.
Vaša pokožka bude vyzerať mladšie už po piatich dňoch pravidelného používania tohto unikátneho krému! Príjemná krémová textúra sa dobre nanáša a skvele vstrebáva. Krém je ideálny pre všetky typy pleti. Obsahuje Tri-HA Cell Signaling Complex™, ktorý stimuluje prirodzenú tvorbu kyseliny hyalurónovej - až o 182 % v priebehu 3 dní.
Zloženie tohto krému posilňuje prirodzené podporné pôsobenie na štruktúru pleti. Prípravok je dermatologicky testovaný a je nekomedogénny, neupcháva póry a nezaťažuje tak zbytočne vašu pokožku. Rozmaznávajte  pleť vo vašom očnom okolí krémom, ktorý vašu tvár perfektne a za veľmi krátku dobu omladí!
Aktívne látky:

  • Tri-HA Cell Signaling Complex™ stimuluje prirodzenú tvorbu kyseliny hyalurónovej.
  • Komplex aminokyselín - optimalizuje produkciu kolagénu na vyplnenie vrások.


Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.
Použitie:
Každé ráno a večer naneste krém v potrebnom množstve na pokožku tváre a jemne vmasírujte.
Objem:
15 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 15 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Proti vráskam
Kód:  KSPL1103
Produktové číslo:  27131937203

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11