Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ESTÉE Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II. 50 ml

4,8 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
89,90 €

ESTÉE Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II. 50 ml

Pleťové sérum Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II. je luxusné nočné gélové sérum, ktoré je špeciálne vyvinuté na redukciu vrások, omladenie pleti a predchádzanie starnutia všetkých typov pleti. Toto sérum úspešne minimalizuje všetky linky a vrásky, nepríjemné opuchy i dehydratáciu pleti. Navracia pokožke mladistvý, svieži a perfektne odpočinutý vzhľad.
Obsiahnutá patentovaná technológia ChronoluxCB™ Technology optimalizuje nočnú obnovu pleti a kyselina hyalurónová intenzívne hydratuje pleť do hĺbky. Po aplikácii tohto séra dochádza k pôsobeniu účinných látok a ráno je vaša pleť zregenerovaná, jasná, hebká a citeľne vyhladená. Výsledkom pravidelného používania je účinná ochrana a celková obnova pleti. Pleť je hĺbkovo hydratovaná, dokonale vyživená a prirodzene svieža. Vrásky sú viditeľne zredukované.
Výskumy preukázali, že veľká väčšina žien pocítila ihneď po použití okamžitú hydratáciu pleti, povolilo pnutie a pleť sa ihneď zjemnila. Po pravidelnej aplikácii tieto ženy zaznamenali, že ich pleť vyzerá zdravšie, je svieža a oddýchnutá. Už po štyroch týždňoch používania zaznamenali viditeľné omladenie pleti. Prípravok je dermatologicky a oftalmologicky testovaný a schválený. Je bez parfumácie a neupcháva póry.
Tento jedinečný prípravok dokáže viditeľne redukovať všetky známky starnutia pleti a navyše pleť rozjasňuje a jemne tonizuje. Pleť je po aplikácii dostatočne do hĺbky hydratovaná a celkovo posilnená. Sérum pleť ochraňuje aj počas dňa, kedy neutralizuje až 90% voľných radikálov. Hýčkajte vašu pleť luxusným sérom, aby bola dlho mladá a krásna!
Aktívne látky:

  • ChronoluxCB™ Technology optimalizuje nočnú obnovu pleti
  • Kyselina hyaluronová intenzívne hydratuje pleť


Typ pleti:
Pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.
Použitie:
Aplikujte každý večer niekoľko kvapiek na vyčistenú tvár a krk, potom použite nočný krém.

Objem:
50 ml
Zloženie:
Water, Bifida Ferment Lysate, Methyl Gluceth-20, PEG-75, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Butylene Glycol, Propanediol, Cola Acuminata (Kola) Seed Extract, Hydrolyzed Algin, Pantethine, Caffeine, Lectithin, Tripeptide-32, Ethylhexylglycerin,Sodium RNA, Bisabolol, Glycereth-26, Squalane, Sodium Hyaluronate, Oleth-3 Phosphate, Caprylyl Glycol, Lactobacillus Ferment, Oleth-3, Oleth-5, Anthemis Nobilis (Chamomile), Yeast Extract, Choleth-24, Hydrogenated Lecithin, Ceteth-24, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hexylene Glycol, Carbonmer, Triethanolamine, Trisodium EDTA, BHT, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Red 4, Yellow 5.

 

Zloženie

WATER\AQUA\EAU, Bifida fermenty lysé, PEG-8, PROPANEDIOL, BIS-PEG-18 METHYL ETHER dimetyl Silan, METYLGLUCET-20, GLYCERETH-26, PEG-75, BUTYLENE GLYCOL, ADANSONIA DIGITATA SEED EXTRACT, TRIPEPTIDE-32, SODIUM HYALURONATE, YEAST EXTRACT\FAEX\EXTRAIT DE LEVURE, LACTOBACILLUS FERMENT, COLA ACUMINATA (KOLA) SEED EXTRACT, ANTHEMIS NOBILIS (CHAMOMILE) FLOWER EXTRACT, HYDROLYZED ALGIN, PANTETHINE, CAFFEINE, LECITHIN, SODIUM RNA, bisabolol, SQUALANE, GLYCERÍN, OLETH-3 PHOSPHATE, CAPRYLYL GLYCOL, OLETH-3, OLETH-5, CHOLETH-24, HYDROGENATED LECITHIN, JOJOBA WAX PEG-120 ESTERS, CETETH-24, TOCOPHERYL ACETATE, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, TETRASODIUM EDTA, BHT, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, RED 4 (CI 14700), YELLOW 5 (CI 19140)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné, Profesionálne

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Proti vráskam

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Zloženie

Špecifické zloženie Bez sulfátov, S kyselinou hyalurónovou, S kofeínom
Kód:  KSPL1304
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  887167485488

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01