Obnoviť stránku

ESPRIT ES108021001

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ESPRIT ES108021001

Hodinky pánske Esprit ES108021001 sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Hodinková páska je vyrobená z odolnej textílie s oranžovým pruhom . Na prvý pohľad majú hodinky kombináciu tmavo šedej s oranžovými prvkami na páske a korunky hodiniek. Biele indexy a ruky sú veľmi vhodné - všetky s luminiscenčným povrchom.

Na hodinových hodinkách nájdete menšie údaje, 24-hodinové, stopky a indikátory chronografu. Ochrana ciferníka je vyrobená z odolného minerálneho sklíčka, ktorý je možné chrániť pred malými škrabancami.

Hlavné výhody

  • Elegantný vzhľad
  • Luminiscenčné ruky
  • Vysoká presnosť
  • Špeciálne funkcie : dátum, stopky, 24-hodinové hodiny, chronograf

Luminiscencia rúk

Pravdepodobne každý pozná pocit, keď potrebuje sledovať svoje hodinky v noci. Luminiscenčný povrch rúk umožňuje nejaký čas osvetlenie v noci. Výhodou tohto riešenia je, že šetríte hodinovú batériu . Hodinky potom bežia dlhšie.

Vodeodolný

Hodinky Esprit ES108021001 majú výbornú vodotesnosť 10 ATM. Môžete si s nimi zaplávať alebo sa zúčastniť iných vodných športov.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Farba ciferníka Sivá

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO7726
Produktové číslo:  4891945188139
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19