Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

EOS Lip Balm Lemon Drop 7 g

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EOS Lip Balm Lemon Drop 7 g

Vodoodolný produkt

Balzam na pery EOS so sviežou vôňou čerstvo olúpanej citrónovej kôry. Túto jedinečnú chuť si zamilujete! Po nanesení na pery chutí ako svieža citrónová zmrzlina. Ako jediný z radu balzamov na pery EOS sa môže pochváliť UVA/UVB filtrom s ochranným faktorom SPF 15 a je vodoodolný. Vprípade použitia s ďalšími prostriedkami ochrany pred slnkom znižuje riziko rakoviny kože a obmedzuje predčasné starnutie pokožky spôsobené slnkom. Vďaka týmto vlastnostiam a osviežujúcej príchuti sa balzam stane vaším nepostrádateľným pomocníkom na letnej dovolenke. 

Balzam dokonale pery zvláčňuje, zjemňuje a hydratuje, chráni ich proti vonkajším nepriaznivým vplyvom počasia. EOS Lip Balm je z 95% organický a 100% prírodný, pre svoju kvalitu a chuť je teraz veľkým hitom v USA. Téglik má oblý tvar s otváraním twisst-off, možno ho dobre uchopiť a balzam presne naniesť na pery. Majte aj vy vlhké, mäkké a senzačne hladké pery v každom ročnom období. Chcete poznať ten rozdiel? Vyskúšajte skvelý balzam na pery EOS!

Vlastnosti

  • Balzam dokonale pery zvláčňuje, zjemňuje a hydratuje
  • Je vodeodolný
  • Regeneruje jemnú pokožku pier
  • Chráni pery proti nepriaznivým vplyvom počasia
  • Pery zostávajú vlhké, mäkké, perfektne hladké a zamatovo hebké
  • Neobsahuje paraben, vazelínu ani ftaláty
  • Balzam na pery je bezlepkový

Aktívne látky

  • Bambucké maslo - dôkladne pokožku vyživuje, hydratuje, zjemňuje a chráni proti nepriaznivému počasiu
  • Vitamín E - pôsobivý antioxidant, pomáha chrániť proti poškodeniu slnkom, bojuje proti vysychaniu kože a známkam starnutia
  • Jojobový olej - jeden z najkvalitnejších olejov je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane tej najcitlivejšej a najnáročnejšie, efektívne pokožku hydratuje, vyživuje, zvyšuje jej elasticitu, hojí ju a regeneruje, má prirodzený ochranný faktor 3 - 4
  • UVA/UVB filter s ochranným faktorom SPF 15 - chráni pokožku pred škodlivým slnečným žiarením

Nápaditý dizajn obalu

Nápaditý dizajn balenia v tvare vajíčka je premyslený do najmenšieho detailu. Je matný na pohľad a zamatovo hebký na dotyk. Vďaka svojej veľkosti, tvaru a skoseniu pre palec perfektne padne do ruky a spolu s krásnymi a veselými farbami obalu pôsobí antistresovo. Balzam ľahko uložíte do vrecka alebo kabelky akejkoľvek veľkosti. 
Typ pleti:
Pre každý typ pleti
Použitie:

Aplikujte 15 minút pred pobytom na slnku. Opakujte po 80 minútach plávania alebo intenzívneho potenia, vždy po osušení uterákom a minimálne každé 2 hodiny.
Zloženie:
Active: Homosalate 8.0%, avobenzone 3.0%, Octocrylene 2.75%. Inactive: Beeswax / Cera Alba (čírom D'abeille), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Natural Flavor (Aroma), Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Stevia rebaudiana Leaf / Stem Extract, Tocopherol, Limonene *, Linalool *. * Component Of Natural Flavor.
Objem:
7 g

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Hmotnosť

Hmotnosť 7 g (0,01 kg)

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa, Ochrana pred UV žiarením
Kód:  KSPL1669
Produktové číslo:  832992016468

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03