Obnoviť stránku

EMPORIO ARMANI AR0385

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EMPORIO ARMANI AR0385

Pánske hodinky Emporio Armani AR0385 sú štýlové hodinky z kolekcie svetoznámej módnej značky Emporio Armani. Tieto elegantné pánske hodinky sú výrazom osobnosti každého moderného muža, ktorý má vrodenú eleganciu a noblesu. Krásny dizajn sa spája s perfektnou funkčnosťou, na ktorú sa môžete spoľahnúť.
Hodinky sú dodávané v originálnej krabičke Emporio Armani a môžu tak byť výborným darčekom k jubileu, alebo odmenou za dobre vykonanú prácu. Môžu tiež byť vhodným darčekom dobre reprezentujúcim vašu firmu, pre vášho obchodného partnera apod.
Tieto luxusné hodinky majú nielen dokonalý vzhľad, ale ich funkčnosť tiež spĺňa všetko, čo moderný muž od kvalitných hodiniek potrebuje. Disponujú ukazovateľom dátumu, stopkami s presnosťou 1/1 sekundy, max. 60 minút. Hodinky sú navyše vodoodolné až do hĺbky 30 m. Kožený remienok v čiernej farbe bude dokonale ladiť s akýmkoľvek oblečením a perfektne padne aj k vášmu obleku. Vyskúšajte luxusnú módu svetoznámej značky s prvkami ležérnosti a objavte svoj štýl!
Parametre a špecifikácia:
Typ strojčeka:
Quartz - batéria
Puzdro:
Oceľ
Remienok:
Koža
Farba remienku/ťahu:
Čierna
Sklo:
Minerálne
Vodoodolnosť :

30 m
Ukazovateľ dátumu:
Áno
Stopky:
S presnosťou 1/1 sekundy, max. 60 minút

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 43 mm
Farba ciferníka Biela

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Materiál remienka Koža

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO902
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07