Obnoviť stránku

ELIZABETH ARDEN Green Tea 500 ml

4,8 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,09 €

ELIZABETH ARDEN Green Tea 500 ml

Sprchový gél Elizabeth Arden Green Tea je kozmetický výrobok určený na umývanie tela žien. Táto skvelá osviežujúca vôňa vám dodá potrebnú energiu a povzbudí vaše zmysly. Vďaka osviežujúcemu zloženiu gélu oceníte túto vôňu najmä v lete, ale nádherná vôňa zeleného čaju dokonale uvoľňuje telo a navodí pocit relaxácie a duševnej pohody, preto budete chcieť, tento sprchový gél používať počas celého roka. Príjemná vôňa tohto sprchový gélu vám bude vynikajúcim spoločníkom na celý deň. Osviežte sa prírodnou vôňou zeleného čaju!

Jedinečný raj harmónie a osvieženia vám prinesú akordy iskrivých citrusov, očarujúca rebarbora, bergamot a zľahka aromatické tóny rasce. V úchvatnom srdci tejto vône sa nachádzajú jemné tóny jazmínu, klinček, hladivá vôňa feniklu a pôvodnej vône zeleru. Túto povznášajúcu kombináciu vône dotvára čerstvá mäta. Jedinečný nárast energie zľahka uzemňuje dubový mech, vzácny biely jantár a zmyselne zvodné pižmo. Celá táto kompozícia vôní vás bude teraz oslovovať pomocou príjemného sprchového gélu, ktorý po nanesení na mokrú pokožku vytvára bohatú penu. Doprajte si produkt, po ktorom vaša pleť bude mäkká, pružná a krásne voňajúca!

Použitie:

Naneste na mokrú pokožku a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Objem:

500 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml
Kód:  KPFA704
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85805066925

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06