Obnoviť stránku

EDOX Les Vauberts 10408 37JA AR

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EDOX Les Vauberts 10408 37JA AR

EDOX Les Vauberts 10408 37JA AR sú kvalitné pánske hodinky, ktoré by sa na vašom zápästí zaručene vynímali. Na zápästí vás upúta strieborná farba puzdra a tiež fakt, že na výrobu remienka bol použitý materiál koža, čo vyústilo do páčivého vyhotovenia, nie však na úkor funkčnosti. Remienok bez problémov upravíte podľa svojho pohodlia. Vďaka vodotesnosti 50 m (5 ATM) možno chytré hodinky nosiť s kľudnou hlavou aj pri vodných športoch. Analógové hodinky sú oprávnene najobľúbenejším spôsobom merania času, vhodným na každodenné nosenie. Kvalitná batéria Quartz hodiniek EDOX Les Vauberts 10408 37JA AR je zárukou, že sa vôbec nemusíte báť o krátku výdrž.

Výrobca nezabudol ani na starý dobrý budík. Vzhľadom na to, že tieto pánske hodinky budete zaiste neradi dávať dolu z ruky, už nikdy nikam nedorazíte s oneskorením. Na prvý pohľad vás zaujme vychytaný chronograf. Subčíselníky sú vybavené najrôznejšími funkciami.

  • Osadenie: bez osadenia

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 41 mm
Farba ciferníka Biela
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Hnedá
Materiál remienka Koža

Funkcie

Hodinkové funkcie Dátum, Chronograf

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)

Štýl a dizajn

Štýl Elegantné/spoločenské
Kód:  KHO15276
Produktové číslo:  7640156422863

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07