Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

DSQUARED2 2 Wood EdT 50 ml

Variant
45,20 €

DSQUARED2 2 Wood EdT 50 ml

Ak je vám sympatická vôňa, ktorá je univerzálna pre mužov aj ženy, potom je pre vás ako stvorená toaletná voda Dsquared2. Toaletná voda Dsquared2 búra mýty vo svete vôní. Ide o ten najlepší výber v prípade, že sa nemôžete rozhodnúť. Zdieľaná vôňa pre mužov a ženy je navyše skvelým spôsobom, ako sa vzájomne prepojiť. Výrazný drevitý akcent zo zmesi driev zvýrazní prvý dojem z vône. Je vznešene záhadná, provokatívna a vášnivá s intenzívnou výdržou. Odhaľte svoju osobnosť všetkým naokolo s toaletnou vodou Dsquared2, ktorá napovie o vašej osobnosti viac, než by ste si vôbec dokázali predstaviť.

Hlavné vlastnosti toaletnej vody DSQUARED2 2 Wood EdT 50 ml

  • Toaletná voda Dsquared2 búra hranica medzi pánskymi a dámskymi vôňami
  • Hlavnú zložku tvorí drevitá prímes
  • Môžete sa tešiť na vôňu americké toaletnej vody Dsquared2
  • Objem flakónu je 50 ml
  • Užívajte si túto podmanivú vôňu pri akejkoľvek príležitosti

Toaletná voda Dsquared2 sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Objavte krásu a jedinečnosť aj vo všedných veciach s toaletnou vodou Dsquared2. Hlavná drevitá vôňa vás na prvý nádych očarí svojimi vhodne zvolenými kombináciami. Vkusný flakón americké toaletnej vody Dsquared2 podporí vaše sebavedomie a unesie vás za hranice prítomnosti. V dodávke dostanete flakón s objemom 50 ml. Táto toaletná voda sa hodí na bežný deň aj na večer. Určite si s ňou spojíte veľa nezabudnuteľných okamihov.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFC4139
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003864287
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08