Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

DSQUARED2 2 Wood EdT 30 ml

Variant
29,62 €

DSQUARED2 2 Wood EdT 30 ml

Ak ste zvyknutí na vôňu, ktorá je vhodná pre mužov aj ženy, zvážte kúpu toaletnej vody Dsquared2. Toaletná voda Dsquared2 prináša revolúciu vo svete vôní. Nie je pritom dôležité, aby bola určená pre konkrétne pohlavie. Kombinuje totiž to najlepšie z dámskych a pánskych vôní. Prejdite sa lesnou cestou sveta kúzelnej a nezameniteľnej drevitej vône. Je výrazná, silná, prenikavá a pre okolie aj vás ľahko zapamätateľná. Siahnite po toaletnej vode Dsquared2, ktorá vás bude vyjadrovať vo vašej najpríťažlivejšej podobe.

Zásadné prednosti toaletnej vody DSQUARED2 2 Wood EdT 30 ml

  • Toaletná voda Dsquared2 bude voňať mužom aj ženám
  • Hlavnú zložku charakterizuje drevitá kombinácia vonných tónov
  • Nechajte sa unášať na krídlach americké toaletnej vody Dsquared2
  • Objem flakónu je 30 ml
  • Vyskúšajte túto vôňu pri rôznych príležitostiach

Toaletná voda Dsquared2 sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Začnite nový deň s toaletnou vodou Dsquared2. Hlavná drevitá vôňa na vás okamžite zapôsobí starostlivo vyberanými ingredienciami. Nápaditý flakón americké toaletnej vody Dsquared2 podporí vaše sebavedomie a unesie vás za hranice prítomnosti. V dodávke dostanete flakón s objemom 30 ml. S touto toaletnou vodou zažiarite aj v prípade slávnostnejšej príležitosti. Odprevadí vás na rande aj pracovný obed.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPFC4138
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003864232
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07