Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Shampoo 205 ml

4,4 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
27,90 €

DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Shampoo 205 ml

Trápia vás riedke a vypadávajúce vlasy? Ak tomu chcete urobiť prietrž, tak vyskúšajte šampón DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating. Kombinuje vlastnosti prémiového šampónu a vlasového aktivátora. Vlasy dôkladne umyje, odstráni svrbenie pokožky a revitalizuje vlasové korienky, aby vám mohli rásť zdravé a husté kadere. Bol vyvinutý špeciálne pre ženy a mužov, ktorí túžia zastaviť padanie vlasov a naopak podporiť ich rast.

Kľúčové vlastnosti šampónu DS LABORATORIES REVITA Stimulating Hair Shampoo, 205 ml

  • Šampón REVITA Hair Stimulating zabraňuje vypadávanie vlasov a podporuje ich rast
  • Kombinácia prémiového šampónu a vlasového aktivátora
  • Účinne umýva vlasy, zabraňuje svrbenie pokožky a revitalizuje korienky
  • DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Shampoo je vhodný pre ženy aj mužov a všetky typy vlasov
  • Obsahuje kombináciu aminokyselín, antioxidantov, blokátorov DHT, kofeínu, rastlinných extraktov a bielkovín
  • Patentovaná technológia nanozómov – účinné látky prenikajú hlboko do buniek, aby zabezpečili maximálny rast vlasov
  • Neobsahuje SLS a SLES – látky, ktoré spôsobujú podráždenie pokožky, jej vysušenie a vypadávanie vlasov
  • Šampón REVITA je vhodný aj pre osoby po chemoterapii, hormonálnej liečbe, transplantácii vlasov a matky po pôrode.

Šampón DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating vyniká účinným zložením

DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Shampoo obsahuje účinnú kombináciu aminokyselín, antioxidantov, blokátorov DHT, kofeínu, rastlinných výťažkov a bielkovín. Silný účinok zaisťuje patentovaná technológia nanozómov, ktorá zapuzdrí všetky účinné látky v mikroskopických lipozómoch, a tie potom prenikajú hlboko do buniek, kde zaistia maximálny rast vlasov. To dáva dohromady silnú zbraň do boja s padajúcimi vlasmi, nemyslíte?

DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Shampoo je vhodný pre ženy aj mužov

Šampón na vlasy neobsahuje SLS a SLES, látky, ktoré spôsobujú podráždenie pokožky, jej vysušovanie a vypadávanie vlasov. Vďaka tomu je naozaj šetrný k vašej pokožke. Šampón REVITA využijú ľudia po chemoterapii, hormonálnej liečbe, transplantácii vlasov a matky po pôrode. Účinne umýva vlasy, zabraňuje svrbenie pokožky a revitalizuje korienky.

Jednoduché použitie šampónu DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating

  • 1. Šampón vmasírujte do navlhčených vlasov a pokožky hlavy
  • 2. Nechajte pôsobiť 1 – 2 minúty a opláchnite.
  • 3. Opäť naneste šampón a tentoraz ho nechajte pôsobiť 3 – 4 minúty. Opláchnite. Na dosiahnutie najlepších výsledkov používajte 5-krát týždenne s kondicionérom REVITA Hair Stimulating

Zloženie šampónu DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating:


AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, TETRASODIUM EDTA, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, PEG-150 DISTEARATE, DI-PPG-2 MYRETH-10 ADIPATE, COCAMIDE MEA, GLYCOL DISTEARATE, CAFFEINE, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID,POLYQUATERNIUM-10, CINNAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, EMU OIL/HUILE D’ÉMEU/DROMICEIUS, POLYQUATERNIUM-70, AMODIMETHICONE, C11-15 PARETH-7, LAURETH-9, TRIDECETH-12, GLYCERIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, WHEAT AMINO ACIDS, ETHYLBISIMINOMETHYLGUAIACOL MANGANESE CHLORIDE, COPPER TRIPEPTIDE-1, HYDROLYZED PROANTHOCYANIDIN,PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, ARGININE, ACETYL TYROSINE, ARCTIUM MAJUS ROOT EXTRACT, POLYQUATERNIUM-11, PEG-12 DIMETHICONE, BIOTIN, CALCIUM PANTOTHENATE, ZINC GLUCONATE, NIACINAMIDE, ORNITHINE HCL, CITRULLINE, GLUCOSAMINE HCL, ALCOHOL DENAT., PANTHENYL ETHYL ETHER, INOSITOL, MILK PROTEIN/ LACTIS PROTEINUM, LACTOSE, ACETYL CYSTEINE, ACETYLMETHIONINE, SODIUM CITRATE, TAURINE, DIMETHYL SULFONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, MAGNESIUM NITRATE, ASPALATHUS LINEARIS EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM), BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL , BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL , RED 4 (CI 14700), YELLOW 6 (CI 15985)


Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, Bez sulfátov

Účinok

Účinok Proti vypadávaniu vlasov, Podpora rastu vlasov

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Jemné, Slabé a rednúce

Objem

Objem 205 ml
Kód:  KSVL4395
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  816378020416

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03