Obnoviť stránku

DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner 205 ml

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
27,90 €

DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner 205 ml

Revita Conditioner prináša najmodernejšiu technológiu na rast vlasov. Na rozdiel od bežných kondicionérov obsahuje kondicionér Revita silné zložky, o ktorých je známe, že stimulujú a podporujú rast vlasov. Tento kondicionér bol špeciálne vytvorený tak, aby fungoval v kombinácii so šampónom Revita. V zložení kondicionéru sa nachádzajú aminokyseliny a rastlinné výťažky, ktoré zabezpečia silnejšie a objemnejšie vlasy. Receptúrakondicionéru zvyšuje hrúbku vlasových korienkov, udržuje aktívne zložky a tvrdo pracuje 12 hodín, aby sa dosiahlo maximálneho rastu vlasov. Kondicionér je ideálny na intenzívnu liečbu padania vlasov z rôznych príčin.

Kľúčové vlastnosti kondicionéru DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner 205 ml

  • Kondicionér DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner zabraňuje vypadávanie vlasov a podporuje ich rast
  • Vyživuje a revitalizuje korienky
  • DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner je vhodný pre ženy aj mužov a pre všetky typy vlasov
  • Obsahuje kombináciu aminokyselín a rastlinných extraktov
  • Technológia nanozómov uvoľňuje účinné látky do korienkov postupne počas 12 hodín
  • Patentovaná technológia nanozómov – účinné látky prenikajú hlboko do buniek, aby zabezpečili maximálny rast vlasov
  • Neobsahuje SLS a SLES – látky, ktoré spôsobujú podráždenie pokožky, jej vysušenie a vypadávanie vlasov
  • Kondicionér REVITA je vhodný aj pre osoby po chemoterapii, hormonálnej liečbe, transplantácii vlasov a matky po pôrode.

Kondicionér DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner obsahuje kombináciu aminokyselín a rastlinných výťažkov

DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner obsahuje účinnú kombináciu aminokyselín, antioxidantov a rastlinných výťažkov. Silný účinok zaisťuje patentovaná technológia nanozómov, ktorá zapuzdrí všetky účinné látky v mikroskopických lipozómoch a tie potom prenikajú hlboko do buniek, kde zaistia maximálny rast vlasov.To dáva dohromady silnú zbraň do boja s padajúcimi vlasmi. Technológia nanozómov navyše uvoľňuje účinné látky do korienkov postupne po dobu 12 hodín.

DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner intenzívne vyživuje a chráni vlasové korienky

Kondicionér na vlasy neobsahuje SLS a SLES, látky, ktoré spôsobujú podráždenie pokožky, jej vysušovanie a vypadávanie vlasov. Vďaka tomu je naozaj šetrný k vašej pokožke. Kondicionér DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner využijú ľudia po chemoterapii, hormonálnej liečbe, transplantácii vlasov a matky po pôrode. Účinne umýva vlasy, zabraňuje svrbenie pokožky a revitalizuje korienky.


Použitie kondicionéru DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner:

Do šampónom umytých vlasov naneste primerané množstvo kondicionéru DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner, nechajte 1 – 2 minúty pôsobiť a opláchnite. Na dosiahnutie skvelých výsledkov používajte 5× týždenne. Kondicionér zvyšuje účinnosť šampónu Revita.

Zloženie kondicionéru REVITA:

AQUA/WATER/EAU, CAFFEINE, CETEARYL ALCOHOL, AMODIMETHICONE, CETYL ESTERS, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, KERATIN, HYDROLYZED KERATIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BUTYROSPEMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT, SODIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, BEESWAX/CERA ALBA, ZEA MAYS (CORN) STARCH, HYDROLYZED CORN STARCH, HYDROLYZED CORN STARCH OCTENYLSUCCINATE,HYDROXYETHYL BEHENAMIDOPROPYL DIMONIUM CHLORIDE, POLYQUATERNIUM-67, SILICA, BEHENYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ETHYLBISIMINOMETHYLGUAIACOL MANGANESE CHLORIDE, CARNITINE HCL, LECITHIN, GLYCERIN, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, XANTHAN GUM, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, ARGININE, ZINC GLUCONATE, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, PROPYLENEGLYCOL, ALCOHOL DENAT., PANTHENYL ETHYL ETHER, INOSITOL, MILK PROTEIN/LACTIS PROTEINUM, LACTOSE, ACETYL CYSTEINE, ACETYL METHIONINE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, COPPER TRIPEPTIDE-1, HYDROLYZED LUPINE PROTEIN, TRIDECETH-12, CETRIMONIUM CHLORIDE, FRAGRANCE (PARFUM), BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL,BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, METHYLISOTHIAZOLINONE



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Vypadávanie, Regenerácia, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné, Slabé a rednúce

Objem

Objem 205 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL4398
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  816378020423

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16