Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DR. HAUSCHKA Soothing Cleansing Milk 145 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

DR. HAUSCHKA Soothing Cleansing Milk 145 ml

Upokojujúce čistiace mlieko Dr. Hauschka sa bude o vašu pokožku jemne starať aj počas jej čistenia. Toto mlieko šetrne odstraňuje make-up a nečistoty z pleti aj očného okolia, zároveň pleť nevysušuje a posilňuje jej ochranné funkcie. Prípravok je vhodný aj pre veľmi citlivú a suchú pokožku, ktorú zanecháva upokojenú, hebkú a priedušnú. 

Kľúčové vlastnosti

  • Čistiace mlieko s upokojujúcim účinkom
  • Odstraňuje make-up a nečistoty
  • Upokojuje pleť a zabraňuje jej vysušeniu
  • Posilňuje ochranné funkcie pokožky
  • Bez parabénov a silikónov

Šetrná starostlivosť pre citlivú pleť

Čistiace mlieko Dr. Hauschka Soothing Cleansing Milk je obohatené o vzácny jojobový a mandľový olej, vďaka ktorých účinkom posilňuje prirodzené ochranné funkcie pokožky. Na živiny bohatý extrakt z fermentovaných obilnín potom pleť účinne čistí, upokojuje ju a výrazne znižuje riziko jej začervenania. 

Použitie:
Malé množstvo mlieka aplikujte na vatový tampón, rozotrite ho po pleti a jemnými ťahmi odstráňte nečistoty a make-up. 
Zloženie:
Voda (Aqua), Alcohol, extrakt z úročníka, Simmondsia chinensis (jojobový) olej zo semien, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandľový olej), Prunus armeniaca (marhuľový olej), glycerín, extrakt z fermentovaných obilnín, cetearyl alkohol, bentonit, lecitín, xanthan Gum, hydrolyzovaný pšeničný lepok, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, geraniol, Citronellol

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 145 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  KSDH032
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4020829006041
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01