Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DR. HAUSCHKA Clarifying Day Oil 18 ml

5 5 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

DR. HAUSCHKA Clarifying Day Oil 18 ml

Dámska darčeková kozmetická kazeta Kúpeľová súprava od švajčiarskej značky Fenjal je skvelým darčekom pre všetky ženy, ktoré rozmaznávajú svoju pokožku a starajú sa o ňu pomocou kvalitných kozmetických prípravkov. V súprave nájdu klasický krémový olej do kúpeľa a jemné krémové mydlo. Luxusné mydlo v tvare srdiečka pokožku hydratuje a chráni ju pred vysušovaním pri častom umývaní. Je vhodné pre očistu celého tela. 
Koncentrovaný olej vyniká svojím bohatým zložením, ktoré obsahuje 82 % sójového oleja.Dodáva pokožke zamatovú jemnosť a pružnosť a zanecháva ju hebkú a vláčnu. Relaxačný kúpeľ s príjemnou a ľahko povzbudzujúcou vôňou pomarančov, ruží a vanilky upokojuje zmysly, uvoľňuje telo a navodzuje príjemnú atmosféru. Doprajte si dokonalý relax a magické chvíle pohody po namáhavom dni a užite si blahodarný aromatický olejový kúpeľ.
Použitie:
Jednu lyžicu oleja pridajte do príjemne teplej vody a vychutnajte si celkový kúpeľ, ktorého dĺžka by nemala byť dlhšia ako 20 minút. 

Obsah súpravy:

  • Fenjal Classic klasický krémový olej do kúpeľa s objemom 200 ml
  • Fenjal Cream Soap luxusné krémové mydlo v tvare srdca s hmotnosťou 90 g

Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  xxVBAL0209
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4020829071414

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16