Obnoviť stránku

DOVE Original Telové mlieko 400 ml

4,6 33 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,59 €

DOVE Original Telové mlieko 400 ml

Dove

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Unavená pokožka potrebuje špeciálnu starostlivosť, ktorá jej rýchlo pomôže a dodá potrebnú energiu. Suchá a popraskaná koža je odteraz minulosťou. Hĺbkovo vyživujúce a hydratačné účinky prírodných olejov navrátia vašej pokožke energiu a hebkosť. Zahaľte svoje telo do jemného závoja bohatého telového mlieka Dove Essential Nourishment, ktoré obsahuje unikátnu technológiu DeepCare Complex. Je obohatený o esenciálne oleje a niektoré pokožke prirodzené lipidy, ktoré ju hydratujú a vyživujú do hĺbky. Krásne sa vstrebáva a preto je účinnou starostlivosťou pre dlhotrvajúcu krásnu a hebkú pokožku.


Typ pokožky:
Na suchú pokožku.

Použitie:
Telové mlieko aplikujte ráno a/alebo večer ľahkým hladením na celé telo.

Objem:
400 ml
Zloženie:
Voda, Ethylhexyl cocoate, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Paraffinum liquidum, Cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone, Tocopheryl acetate, Isomerized linoleic acid, Helianthus annuus hybrid oil, Sodium PCA, Lactic acid, Potassium lactate, Urea, Collagen amino acids, Cera microcristallina, Disodium phosphate, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Zjemňujúci
Špecifikácia Netoxické

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Objem

Objem 400 ml
Kód:  TM035
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8711600368804
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01