Obnoviť stránku

DOVE Revitalising dárkový set pre ženy

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOVE Revitalising dárkový set pre ženy

Darčeková kazeta DOVE Revitalising je nádherným darčekom pre každú ženu, ktorá rada rozmaznáva svoju pokožku. Obsahuje prípravky na každodennú starostlivosť, a to sprchovací gél, telový peeling, krém na ruky, antiperspirant a luxusnú kozmetickú tašku bielej farby. Sprchovací gél DOVE Purifying Detox Green Clay s objemom 250 ml s krémovou textúrou šetrne pokožku umýva a zbavuje nečistôt. Obsahuje zelený íl bohatý na minerály, ktorý odstraňuje toxíny a navracia pokožke žiarivosť. Ďalej je jeho zloženie obohatené o štvrtinu hydratačného krému, ktorý udržuje vlhkosť pokožky a zanecháva ju vláčnu, jemnú a upokojenú. Prípravok neobsahuje parabény, sulfáty a ftaláty.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady pre ženy DOVE Revitalising s luxusnou kozmetickou taškou

  • Dámska darčeková sada DOVE Revitalising na každodennú starostlivosť
  • Sprchovací gél DOVE Purifying Detox Green Clay s krémovou textúrou
  • Zelený íl s množstvom minerálov odstraňuje toxíny a obnovuje žiarivosť pokožky
  • Obsiahnutý hydratačný krém zvlhčuje a zvláčňuje pokožku
  • Telový peeling DOVE Kiwi Seeds & Cool Aloe Scent so zrniečkami kivi a chladivou Aloe Vera  
  • Obsahuje exfoliačné čiastočky na efektívne odstránenie odumretých kožných buniek
  • Pokožku prevonia sladkou vôňou čerstvého kiwi
  • Krém na ruky DOVE Nourishing Secrets Invigorating Ritual je inšpirovaný stredoamerickými rituálmi krásy
  • Zloženie je obohatené o revitalizačný olej z avokáda a extrakt z nechtíka lekárskeho
  • Stará sa o suchú pokožku rúk
  • Antiperspirant DOVE Invisible Dry Clean Touch chráni proti poteniu a zápachu po dobu až 48 hodín
  • Obsiahnutý hydratačný krém zamedzuje podráždeniu podpazušia
  • Nezanecháva biele škvrny na oblečení

Telový peeling DOVE Kiwi Seeds & Cool Aloe Scent pre dokonale hladkú pokožku

Telový peeling DOVE Kiwi Seeds & Cool Aloe Scent s objemom 225 ml vďaka exfoliačným mikročiastočkám účinne odstraňuje suchú pokožku a odumreté kožné bunky. Jeho bohatá našľahaná textúra so zrniečkami kivi a chladivou aloe vera pokožku do hĺbky vyživuje a zanecháva hodvábne jemnú a hladkú. Pri masírovaní ju prevonia sladkou vôňou kivi. Ďalej peeling obsahuje hydratačný krém na intenzívnu hydratáciu. Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Chráňte svoje ruky s ošetrujúcim krémom DOVE Nourishing Secrets Invigorating Ritual

Vyživujúci krém na ruky DOVE Nourishing Secrets Invigorating Ritual s objemom 75 ml s olejom z avokáda a extraktom z nechtíka lekárskeho je inšpirovaný rituálmi krásy stredoamerických žien. Účinne sa stará o suchú a namáhanú pokožku rúk. Poskytuje jej hydratáciu po celý deň a zanecháva ju jemnú a mäkkú s príjemnou vôňou. Jeho ľahká textúra sa ľahko rozotiera, rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film. Prípravok je dermatologicky testovaný a je vhodný pre suchú pokožku.

Dlhotrvajúci pocit sviežosti a čistoty s dezodorantom DOVE Invisible Dry Clean Touch

Antiperspirant v spreji DOVE Invisible Dry Clean Touch s objemom 150 ml s príjemnou vôňou poskytuje ochranu proti poteniu a nepríjemnému pachu po dobu až 48 hodín a dodáva dlhotrvajúci pocit sviežosti. Obsahuje jednu štvrtinu hydratačného krému pre krásne jemnú a hladkú pokožku podpazušia, ktorý ju chráni pred podráždením. Antiperspirant nezanecháva na oblečení biele škvrny. Prípravok je dermatologicky testovaný, neobsahuje alkohol.

Obsah sady:

  • Sprchovací gél DOVE Purifying Detox Green Clay s objemom 250 ml
  • Telový peeling DOVE Kiwi Seeds & Cool Aloe Scent s objemom 225 ml
  • Krém na ruky DOVE Nourishing Secrets Invigorating Ritual s objemom 75 ml
  • Antiperspirant DOVE Invisible Dry Clean Touch s objemom 150 ml
  • Kozmetická taška DOVE Deluxe

Zloženie sprchovacieho gélu:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Lauric Acid, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium Chloride, Glycerin, Hydrogenated Soybean Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Parfum, Hydrated Silica, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Stearic Acid, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide, BHT, Sodium Isethionate, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA, Butylene Glycol, Bentonite, Iodopropynyl Butylcarbamate, Zinc Oxide, Benzyl Salicylate, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090, CI 77288

Zloženie peelingu:
Water (Aqua), Glycerín, Hydrated Silica, Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Stearate, Fragrance (Parfum), Actinidia Chinensis (Kiwi) Seed, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocamidopropyl Betaín, Lauric Acid, cetearyl Alcohol, Sodium Tallowate, Synthetic Wax, Sodium Isethionate, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Sodium Cocoate, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium etidronate, Sodium Laureth Sulfate, Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 (CI 42090), Red 33 (CI 17200), Iron Oxides (CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77492)
Zloženie krému na ruky:
Aqua, Glycerín, Stearic Acid, Caprylic / Capric Triglyceride, Dimethicone, Glycol Stearate, PEG- 100 Stearate, Acrylates / C 10-30 Alkyl acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Carbomer, čaty Alcohol, CYCLOPENTASILOXANE, Disodium EDTA, Glyceryl Stearate, Glycerine Soj Oil, Helianthus annuus Seed Oil, Isomerized kyseliny linoleovej, Metylparabén, Parfum, Persea Gratissma Oil, Pertoleum, Phenoxyethanol, Propylparaben, Stearamide AMP, Tocopheryl Acetate, trietanolamín, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 77891

Zloženie antiperspirantu:
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Aluminum Chlorohydrate, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Octyldodecanol, BHT, Helianthus Annuus Seed Oil, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool


Kód:  VBAL392
Produktové číslo:  8717163688328
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11