Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dove Refreshing sprchový gél s uhorkou a zeleným čajom 500 ml

4,8 52 hodnotení
4,30 €

Dove Refreshing sprchový gél s uhorkou a zeleným čajom 500 ml

DOVE Sprchový gél Svieža dotyk

Sprchový gél Svieži dotyk je určený pre jemnú pokožku žien. Obsahuje unikátnu kombináciu prírodných látok, ktoré zanechávajú pokožku jemnú, vyhladenú a perfektne pružnú. Vďaka výťažkom zo zeleného čaju a uhorky, gél pokožku šetrne čistí, dokonale hydratuje, dodáva jej potrebné živiny a výborne ju chráni pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Prípravok ihneď po použití pokožku príjemne osvieži, zanecháva ju hodvábne jemnú na dotyk a nádherne prevoňanú jemnou vôňou, ktorá odstraňuje stres a uvoľňuje napätie. Doprajte si príjemné osvieženie, ktoré vydrží po celý deň!

Bohaté zloženie sprchového gélu pokožku spevňuje a dodáva jej prirodzenú pružnosť. Hodvábna starostlivosť je určená na každodenné použitie, pri pravidelnom používaní bude vaša pokožka krásne rozjasnená a posilnená. Prípravok je dermatologicky testovaný a schválený. Poskytne vám príjemný relaxačný zážitok a dlhodobý pocit komfortu. Pozitívne pôsobí na kožné bunky a účinne predchádza predčasnému starnutiu pokožky. Jedinečným spôsobom pokožku upokojuje a pôsobí aj ako prevencia pred poškodením pokožky slnečným žiarením. Rozmaznávajte svoju pokožku jemným gélom, ktorý ju udrží dlho mladú a krásnu!
Aktívne látky:

  • Výťažky zo zeleného čaju - pokožku šetrne čistia, dokonale hydratujú, dodávajú jej potrebné živiny a výborne ju chránia pred voľnými radikálmi.
  • Výťažky z uhorky - dodávajú pokožke hydratáciu, pôsobia ako antioxidant, upokojujú pokožku, navracajú jej pružnosť a pevnosť.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku celého tela a jemne masírujte až do vytvorenia hodvábnej peny. Po umytí pokožku dôkladne opláchnite.
Objem:
500 ml

Zloženie:
Voda, Cocamidopropyl betaine, Sodium lauroyl glycinate, Sodium lauroyl isethionate, Sodium chloride, Lauric acid, Glycerin, Parfum, Stearic acid, Palmitic acid, Cucumis sativus fruit extract, Camellia sinensis leaf extract, Carbomer, Styrene/acrylates copolymer, PEG-150 pentaerythrityl tetrastearate, PPG-2 hydroxyethyl cocamide, Sodium isethionate, Sodium lauryl sulfate, Tetrasodium EDTA, Etidronic acid, Sodium hydroxide, BHT, Butylene glycol, DMDM hydantoin, Sodium benzoate, Iodopropynyl butylcarbamate, Zinc oxide, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 19140, Cl 42090

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 500 g (0,5 kg)

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Regeneračný
Špecifikácia Netoxické

Problémy

Problémy Na suchú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez sulfátov
Kód:  SG033
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8712561611145
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03