Obnoviť stránku

DOVE Original 150 ml + holiaci strojček

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 3,10 €/ks
Pri kúpe 2 ks 2,70 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 2,30 €/ks

DOVE Original 150 ml + holiaci strojček

Sada DOVE Original vám ponúka dva skvele sa dopĺňajúce produkty, ktoré využijete v starostlivosti o dokonalosť vášho podpazušia. Sada obsahuje antiperspirant v spreji z radu Original s charakteristickou, jemnou vôňou a jednorazový holiaci strojček pre ženy vybavený 3 čepeľami. Práve po holení v tak citlivej oblasti, ako je podpazušie, oceníte antiperspirant značky Dove. Vďaka zloženiu s typickým obsahom 1/4 hydratačného krému pokožku po holení skvele upokojí a hydratuje. Proti následkom potenia vás navyše ochráni až na 48 hodín. Sada DOVE Original obsahuje komprimovaný antiperspirant, ktorý je síce v menšom balení, ale vydrží rovnako dlho ako jeho väčšia verzia.

Kľúčové vlastnosti sady DOVE Original + holiaci strojček

  • Sada dvoch produktov pre dokonalú starostlivosť o podpazušie
  • Súprava obsahujúca antiperspirant Dove a jednorazový holiaci strojček
  • Osviežujúci antiperspirant v spreji Original s jemnou, typickou vôňou
  • Hydratačný antiperspirant s obsahom 1/4 hydratačného krému
  • Antiperspirant Dove upokojujúci pokožku po holení
  • Jednorazový holiaci strojček pre ženy vybavený 3 čepeľami a zvlhčujúcou páskou

Osvieženie a 48-hodinová ochrana s antiperspirantom značky Dove

Svieži a chladivý antiperspirant v spreji Dove Original vám poskytne ochranu proti poteniu až na 48 hodín a udrží vašu pokožku stále v suchu. Vďaka jedinečnému zloženiu vám navyše pomôže zmierniť podráždenie citlivej pokožky v podpazuší spôsobené holením. Antiperspirant totiž neobsahuje žiadny alkohol. Naopak, jeho zloženie vyniká obsahom 1/4 hydratačného krému, ktorý pokožke poskytne potrebné upokojenie, starostlivosť a hydratáciu. Už po treťom dni používania antiperspirantu Dove bude pokožka vo vašom podpazuší hladšia a jemnejšia. Jemná, charakteristická vôňa zároveň poteší a prebudí vaše zmysly, takže vstúpite do každého dňa sebavedome a spokojne.

Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyldodecanol, BHT, Dimethiconol, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool

Spôsob použitia:
Pred použitím pretrepte. Na pokožku aplikujte zo vzdialenosti 15 cm. Používajte len do podpazušia. Zabráňte kontaktu s očami, neaplikujte na podráždenú alebo poškodenú pokožku. Nevystavujte slnečnému žiareniu a teplotám nad 50 °C. Vysoko horľavá látka. Nádoba je pod tlakom. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Objem:
150 ml

Hladké a ľahké holenie so strojčekom BIC Miss Soleil s 3 čepeľami

Jednorazový holiaci strojček pre ženy BIC Miss Soleil vám uľahčí holenie citlivej pokožky v podpazuší. Je vybavený 3 čepeľami a ošetrujúcim prúžkom, ktorý obsahuje vitamín E a pokožku zvláčňujúci lanolín. Zvlhčujúci prúžok uľahčuje kĺzanie dámskeho holiaceho strojčeka po pokožke, a znižuje tak riziko poranenia pokožky alebo jej silného podráždenia. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti vám skvele padne do ruky a bude sa vám s ním dobre pracovať.

Aktívne látky:
Vitamín E - má extra silné regeneračné a antioxidačné účinky, chráni bunky a pokožku a spomaľuje jej starnutie, uľahčuje regeneráciu pokožky, vyživuje
Lanolín (ovčí tuk) - zjemňuje a zvláčňuje pokožku

Zloženie - ošetrujúci prúžok:
PEG-115M, Tocopherol, Polysorbate 20, Lanolin, BHT

Sada obsahuje:
1× antiperspirant v spreji Dove Original Cucumber & Green Tea (150 ml)
1× jednorazový holiaci strojček s 3 čepeľami BIC Miss Soleil

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Určenie

Určenie Dámske

Typ

Typ V spreji

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Antiperspirant
Kód:  DEO289
Produktové číslo:  8593838999759
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18