Obnoviť stránku

Dove Men + Care Clean Comfort sprchovací gél na telo a tvár 400 ml

4,9 153 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,49 €
Pri kúpe 1 ks 3,49 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,19 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 2,89 €/ks

Dove Men + Care Clean Comfort sprchovací gél na telo a tvár 400 ml

DOVE Clean Comfort sprchový gél

Sprchový gél Clean Comfort je určený pre mužov. Dôkladne čistí pokožku celého tela od nečistôt, mastnoty aj odumretých kožných buniek. Zanechá pokožku nádherne prevoňanú príjemnou sviežou vôňou. Prípravok dodáva telu komfort a povzbudí muža do ďalšieho náročného dňa. Dôkladne pokožku hydratuje, vyživuje a chráni ju pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Prípravok je možné zakúpiť minimálne po dvoch a viac kusoch. Zahaľte sa do osviežujúcej vône, ktorá vám poskytne komfortný pocit!

Špeciálna technológia Micromoisture™ zabezpečí optimálnu dávku hydratácie a zanechá pokožku jemnú, pevnú a prirodzene pružnú. Ultraľahké mikro kapsuly obsahujú prírodný olej zo slnečnicových semien a pri napenení v sprche sa aktivujú. Bohatá pena bude vašu pokožku rozmaznávať a jemne čistiť. Po umytí dodá gél pokožke mužnú vôňu, ktorá vás bude ešte dlho spoľahlivo sprevádzať a dodávať vám pocit sviežosti a čistoty. Použite sprchový gél, ktorý vás osvieži!
Aktívne látky:

  • Technológia Micromoisture™ - obsahuje olej zo slnečnicových semienok, ktorý je bohatý na esenciálne mastné kyseliny a je známy svojimi hydratačnými vlastnosťami. Zabezpečí pokožke optimálnu dávku hydratácie a výživy, zanechá ju jemnú, pružnú a sviežu.

Typ pokožky:
Pre všetky typy mužskej pokožky.
Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku a jemne masírujte až do vytvorenia peny. Po umytí dôkladne opláchnite.
Upozornenie:
Prípravok je možné zakúpiť minimálne po dvoch a viac kusoch.
Objem:
400 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 400 ml

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél

Určenie

Určenie Pánske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný
Špecifikácia Dermo

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  SG036
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8720181313448
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18