Obnoviť stránku

DOLCE&GABBANA The One For Men EdT Set 200 ml

5 1 hodnotení
74,90 €

DOLCE&GABBANA The One For Men EdT Set 200 ml

V tejto luxusnej darčekovej kazete pre mužov nájdete parfumovanú vodu, balzam po holení a sprchový gél. The One by Dolce&Gabbana je korenisto-orientálna vôňa s vrchnými tónmi grapefruitu, koriandra, bazalky, strednými tónmi zázvoru, kardamómu, kvetov pomarančovníka a základom z cédrového dreva, ambry a tabaku. Exkluzívna darčeková súprava Dolce&Gabbana The One For Men EdT Set je vhodná pre charizmatických a sebavedomých mužov.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady kozmetiky Dolce&Gabbana The One For Men EdT Set

  • Luxusná kozmetická kolekcia vhodná ako darček
  • The One by Dolce & Gabbana je korenisto-orientálna vôňa pre mužov
  • Exkluzívna darčeková súprava The One by Dolce&Gabbana obsahuje parfumovanú vodu, balzam po holení a sprchový gél
  • Vrchné tóny tvoria grapefruit, koriander a bazalka
  • Stredné tóny tvoria zázvor, kardamóm a kvety pomarančovníka
  • Základnými tónmi The One by Dolce&Gabbana sú cédrové drevo, ambra a tabak

Obsah balenia:
Edt 100 ml
Sprchový gél 50 ml
Balzam po holení 50 ml

Zloženie

EAU DE TOILETTE: Alcohol, Water, Fragrance, Linalool, Limonene, Etylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Farnesol, Geraniol, Citral, Citronellol, Ci 19140 (Yellow 5), Ci 60730 (Ext. Violet 2), Ci 15985 (Yellow 6), Ci 14700 (Red 4), Bht, Ci 42090 (Blue 1).


BALZÁM PO HOLENÍ: AQUA (WATER): Alcohol: Cetearyl Ethylhexanoate, Propylene Glycol, Glycerín, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Panthenol, Peg-40 Hydrogenated, Castor Oil, Carbomer, Metylparabén,, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate, Crosspolymér, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Linalool Limonene, Sodium Hyaluronate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol.


SPRCHOVÝ GEL: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Parfum, (Fragrance), Cocamidopropyl Betaine, Glycerín Xylitol, Sodium Chloride, Peg-200 Hydrogenated, Glyceryl Palmate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Disodium Edta
Alpha-Izomethylionone, Bht.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KPFA1162
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3423222066123

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19