Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT 125 ml

4,8 27 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
61,90 €

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT 125 ml

Stimulačná, dynamická a atraktívna vôňa citrusovej sviežosti prináša spomienky na údolie sladkých pomarančov a jeho divokú krásu. Upokojujúca sviežosť levandule sa mierne spája s jednoduchosťou šalvie a intenzívnou silou korenistého korenia. Krutá mužská a zmyselná exotická vôňa Pour Homme nesie akordy tabaku, cédra a estragónu. Jedinečná, klasická fľaša s okrúhlou siluetou sa prispôsobí mužskej dlani. Nechajte sa unášať na vlnách citrusovej sviežosti!

Zloženie

  • Hlava: bergamot, mandarínka, pomaranč, neroli, citrón
  • Srdce: prírodná levanduľa, šalvia, estragón, kardamóm, korenie
  • Základ: santalové drevo, céder, tabak, dúhovka, semeno tonky, mošus, kumarín

 

Mužná krása v zmyselnej vôni

Očarujúca vôňa je pre mužov, ktorí sa radi menia a nebránia svojej pôvodnej vôni. Perfektne zosúladené akordy tvoria jedinečnú kompozíciu, ktorá mužom vonia a ženám dokáže zamotať hlavu. Príjemná a nenápadná vôňa je vhodná na každodenné používanie, oceníte ju v práci i vo voľnom čase. Vynikne tiež na večierkoch a nesklame ani na romantickej večeri s vyvolenou. Doprajte si nádhernú vôňu, ktorá v ženách vyvolá príjemné mrazenie!

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Citrusová
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 125 ml
Kód:  KPFA629
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0737052074450

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17