Obnoviť stránku

DOLCE & GABBANA Pour Homme 75 ml

4,3 7 hodnotení
38,90 €

DOLCE & GABBANA Pour Homme 75 ml

Tuhý dezodorant je neodmysliteľným pomocníkom každého moderného muža. Po nanesení mužom dodáva pocit sviežosti po celý deň a spoľahlivo ich chráni pred pachom potu aj pri väčšej fyzickej alebo psychickej aktivite. Povzbudivá, dynamická a atraktívna vôňa s citrusovou sviežosťou vyvoláva spomienku na údolie sladkých pomarančov a jeho divokú krásu. Ukľudňujúca sviežosť levandule sa nežne mieša s jednoduchosťou šalvie a intenzívny silou pikantného korenia. Drsne mužná a zmyselne exotická vôňa Pour Homme v sebe nesie akordy tabaku, cédru a estragónu.Doprajte si pocit sviežosti po celý deň!

zloženie

  • Hlava: bergamot, mandarínka, pomaranč, neroli, citrón
  • Srdce: prírodná levanduľa, šalvia, estragón, kardamón, korenie
  • Základ: santalové drevo, céder, tabak, kosatec, fazuľa tonka, mošus, kumarín

Pre príjemný pocit v práci aj pri športe

Príjemná vôňa je určená mužom, ktorí majú radi zmenu a nebráni sa originálnym vôňam. Nanáša sa do podpazušia a svojím zložením jedinečným spôsobom doplní toaletnú vodu alebo parfumovanú vodu Pour Homme. Dokonale zladené akordy tvoria jedinečnú kompozíciu, príjemná a nevtieravá vôňa je vhodná pre každodenné použitie, oceníte ju ako v práci, tak aj vo voľných chvíľach. Tuhý dezodorant zabráni nadmernému poteniu a uchráni vás od pachu potu po veľmi dlhú dobu. Pre váš komfortný pocit používajte deodorant každý deň!

použitie:
Nanášajte na čistú pokožku do podpazušia každé ráno a opakujte kedykoľvek podľa potreby.
 

Zloženie

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, CITRAL, GERANIOL, KUMARÍN, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, BHT

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Citrusová
Vonné zložky Citrusy, Levanduľa, Čierne korenie
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KPFE830
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13