Obnoviť stránku

DOLCE & GABBANA Pour Femme Intense EdP 100 ml

5 4 hodnotení
72,90 €

DOLCE & GABBANA Pour Femme Intense EdP 100 ml

Chceli by ste si zadovážiť parfumovanú vodu, vďaka ktorej budete dostávať jeden kompliment za druhým? DOLCE & GABBANA Pour Femme Intense EdP 100 ml je vôňa ideálna pre ženy. Základným znakom tejto parfumovanej vody je orientálna prímes, v ktorej sú skombinované neobvyklé ingrediencie pre intenzívny výsledok. Podstatnou zložkou parfumovanej vody je tiež vedľajšia vôňa kvetov, preto má takú arómu jazmínu, čiernych ríbezlí, pomarančových kvetov a pod. Táto parfumovaná voda príde vhod predovšetkým pri špeciálnych udalostiach a počas zimného obdobia. DOLCE & GABBANA Pour Femme Intense EdP 100 ml je originálne z Talianska.

Významné prednosti parfumovanej vody DOLCE & GABBANA Pour Femme Intense EdP 100 ml

  • Parfumovaná voda vyvinutá pre ženy
  • Hlavnú vôňu tvorí orientálna
  • Vedľajšia vôňa DOLCE & GABBANA Pour Femme Intense EdP 100 ml: kvetinová
  • Pôvod v Taliansku
  • Balenie má objem 100 ml

Informácie o výrobcovi DOLCE & GABBANA

V roku 1985 založili Domenico Dolce a Stefano Gabbana značku Dolce & Gabbana. Rodiskom Dolce & Gabbana je Miláno, vďaka tomu sa v nej spája talianska vášeň s luxusom. Výborne sa hodí pre energické ženy aj energických mužov, ktorí chcú vystúpiť z davu. K Dolce & Gabbana patrí aj luxusné oblečenie a doplnky.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Orientálna
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFC1807
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3423473020691

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16