Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set 75 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set 75 ml

Štýlovo ozdobená kazeta ukrýva darčekovú sadu pre ženy DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set. Sada obsahuje toaletnú vodu a telové mlieko z radu Light Blue. Obidva prípravky spája osviežujúca, kvetinovo-ovocná vôňa s drevitými akordmi. Očarujúca dámska vôňa plná zvodnosti sa nachádza v robustnom flakóne s viečkom svetlo modrej farby, ktoré má pripomínať jasnú oblohu pri Stredozemnom mori. Vôňu dokonale dopĺňa parfumované telové mlieko, ktoré zjemní a zvláčni vašu pokožku a súčasne podporí vôňu toaletnej vody. Obidva prípravky vás prenesú do Stredomoria a dýchnu na vás tamojším životným štýlom.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set

  • Darčeková sada pre ženy od talianskej značky Dolce & Gabbana
  • Sada obsahuje toaletnú vodu a parfumované telové mlieko z kolekcie Light Blue
  • Dámska, kvetinovo-ovocná vôňa s drevitými tónmi podtrhne vašu zvodnosť a ženskosť
  • Minimalistický, robustný flakón s modrým uzáverom evokujúcim stredomorskú oblohu
  • Osviežujúca vôňa Light Blue vhodná predovšetkým do teplého obdobia roka
  • Parfumované telové mlieko na jemnú, hydratovanú a upokojenú pokožku
  • Telové mlieko na pokožku voňajúcu zmyselnou vôňou Light Blue
  • Skvelý darček pre všetky ženy s veľmi obľúbenou vôňou

Okúzľujte svoje okolie vďaka toaletnej vode Dolce & Gabbana Light Blue

Mali by ste záujem o toaletnú vodu, ktorej vôňa zaručene zaujme vaše okolie? Dolce & Gabbana Light Blue ponúka dokonalú, dámsku kvetinovo-ovocnú vôňu s drevitými akordmi. Primárnou zložkou tejto toaletnej vody je kvetinová prímes, v ktorej nechýbajú tóny ruží, jazmínu alebo modrých zvončekov. Toaletná voda je dotiahnutá k dokonalosti vôňou ovocia, je totiž obohatená o sladkú arómu sviežeho zeleného jablka. Medzi vonné zložky patrí aj ambra, cédrové a citrónové drevo. Táto toaletná voda vynikne ako v letnom období, tak počas bežného denného nosenia. Talianska značka Dolce & Gabbana a jej vôňa Light Blue vám dodá zvodnosť a štýl.

Zloženie parfému:
Hlava (vysoké tóny) – sicílsky céder, zelené jablko, modré zvončeky
Srdce (stredné tóny) – jazmín, bambus, biela ruža
Základ (nízke tóny) – citrónové drevo, ambra, pižmo

Spôsob použitia:
Toaletnú vodu naneste na krk, na zápästí alebo do lakťových jamiek.

Parfumované telové mlieko pre milovníčky vône Dolce & Gabbana Light Blue

Parfumované telové mlieko Dolce & Gabbana Light Blue je osviežujúce hydratačné mlieko, ktoré sa skvele dopĺňa s vôňou toaletnej vody z rovnakej série. Ak si túto vôňu obľúbite, alebo už sa tak stalo, začne byť aj telové mlieko trvalou súčasťou vašej každodennej starostlivosti o pleť. Mlieko vašu pokožku zjemní a upokojí, dodá jej potrebnú dávku hydratácie a zanechá ju hebkú a osvieženú. Vďaka neodolateľnej kvetinovo-drevitej vôni vás prenesie do slnečného Talianska, na jej morské pláže a pod jasne modré nebo. Z každej aplikácie telového mlieka sa stane opojný zážitok, ktorý vás naplní pohodou a pokojom. Podľahnite stredomorskému životnému štýlu vďaka jemne voniacemu telovému mlieku a získajte zamatovo hebkú pokožku.

Spôsob použitia:
Telové mlieko nanášajte na pokožku ideálne po sprche alebo po kúpeli. Nahriata a mäkká pokožka lepšie absorbuje aktívne látky z kozmetických prípravkov. Primerané množstvo telového mlieka jemne vmasírujte do pokožky. Ideálne ho používajte v kombinácii s toaletnou vodou Dolce & Gabbana Light Blue. Tým podporíte intenzitu jej vône i jej výdrž.

Darčeková sada obsahuje:
1× toaletná voda Dolce & Gabbana Light Blue EdT (25 ml)
1× parfumované telové mlieko Dolce & Gabbana Light Blue (50 ml)

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Céder, Jazmín, Mošus (pižmo), Ruža
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 25 ml
Kód:  KPFC1527
Produktové číslo:  3423478457454

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14